Spor Haber Girişi : 08 Aralık 2013 22:47

Filenin Dadaşları lideri salladı ama yıkamadı!

Filenin Dadaşları lideri salladı ama yıkamadı!
Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi, grubun yenilgisiz lideri G. Antep Şahinbey Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.
Erzurumajans-Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi, grubun yenilgisiz lideri G. Antep Şahinbey Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu. Bu sezon rakibine kendi evinde ilk kez puan kaybettiren Erzurum ekibi, dirençli oyunuyla göz doldurdu.

Şahinbey Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya, bugüne kadar oynadığı 7 maçta olduğu gibi yine durgun başlayan Erzurum temsilcisi, güçlü rakibi karşısında ilk seti 25-21 kaybetti. İkinci sette Şahinbey Belediyesi'nin etkili oyununa cevap veremeyen Palandöken Belediyesi, bu seti de 25-17 kaybederek, 2-0 geriye düştü.

Palandöken Belediyesi'nin tecrübeli voleybolcuları, 2-0 geriye düştükten sonra kendilerine geldi. 3'ncü sette fırtına gibi esen Erzurum ekibi, lideri adeta sahadan sildi. Seti 25-17 kazanarak skoru 2-1'e getiren Filenin Dadaşları, 4'ncü seti de 25-22 kazanarak, maçı final setine taşıdı.

Final setinde ise lider Şahinbey Belediyesi, taraftarlarının da desteğiyle toparlanarak, yeniden üstünlüğü ele geçirdi. Ev sahibi ekip, Palandöken Belediyesi'nin basit hatalarından da faydalanarak final setini 15-11 maçı da 3-2 kazandı.

Bu sonuçla Şahinbey Belediyesi, ligde 8'de 8 yaptı ama bu sezon kendi evinde ilk kez puan kaybı yaşadı. Palandöken Belediyespor ise yenilmesine rağmen hem 2-0'dan sonra ortaya koyduğu müthiş oyun hem de zorlu deplasmandan çıkardığı 1 puan ile teselli buldu.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.