Spor Haber Girişi : 02 Kasım 2014 17:42

Filenin kartalları gümüş buldu: 3-2

Filenin kartalları gümüş buldu: 3-2
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Voleybol 1. Ligi'nde ilk üç haftada puan alamayan Mavi Beyazlı ekip, ligdeki ilk galibiyetini Gümüşhane Torul karşısında aldı...
Erzurumajans-Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Voleybol 1. Ligi'nde ilk üç haftada puan alamayan Mavi Beyazlı ekip, ligdeki ilk galibiyetini Gümüşhane Torul karşısında aldı...

Türkiye Voleybol 1. Ligi'nin ilk üç haftasında rakiplerine mağlup olan Palandöken Belediyespor, ilk galibiyetini bugün aldı. Gümüşhane Torulspor'u zorlu bir mücadeleninin ardından 3-2 mağlup eden Mavi Beyazlı ekip, rakibine bir puan kaptırmasına rağmen, ligde siftah yapma başarısı gösterdi.

İlk seti 25-21 kaybeden Filenin Dadaşları, ikinci seti 25-20 kazanarak skoru 1-1'e getirdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan üçüncü seti konuk ekip 25-23 kazandı ve 2-1 öne geçti. Dördüncü sette ise Filenin Dadaşları adeta fırtına gibi esti. Rakibi karşısında seti 25-15 gibi farklı sonuçla kazanarak skoru 2-2'ye getiren ev sahibi ekip, final setinde de 15-12 üstünlük sağladı ve maçı 3-2 kazandı.

Bu sonuçla Palandöken Belediyespor 2 puan aldı, Gümüşhane Torulspor ise 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.