Siyaset Haber Girişi : 24 Ocak 2013 20:10

Flaş... Akdağ'dan revizyon yorumu

Flaş... Akdağ'dan revizyon yorumu
Yenilenen kabinede görevinden alınan Sağlık Bakanı Recep Akdağ konuyla ilgili "karara saygı duyuyorum" dedi.
Erzurumajans-Resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan'da bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, kabinede yapılan revizyon sonucu bakanlıktan alınmasıyla ilgili olarak, "Kararı saygıyla karşılıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

KABİNEDE BAŞBAKAN'DAN BİLE ESKİYDİ

Macaristan'dan TSİ 21:15'de İstanbul'a hareket edeceğini belirten Akdağ, İstanbul'dan da başkent Ankara'ya hareket edeceğini, kabinede yapılan revizyonun hayırlı olmasını diledi. Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidara geldiğinden beri Sağlık Bakanlığı'nı yürütüyordu. Akdağ, ilk olarak Abdullah Gül'ün kurduğu 58'inci Hükümet'te göreve gelmişti. Tayyip Erdoğan, Başbakanlık görevini devralınca kurduğu hükümette aynı görevde kaldı. Akdağ, görev süresi boyunca"Yürüttüğü projelerle AK Parti'ye oy kazandıran bakanlardan" yorumu yapılıyordu
Bugün yapılan kabine revizyonu ile görevinden alınan 4 bakandan biri de Sağlık Bakanı Recep Akdağ oldu. Recep Akdağ'ın yerin Mehmet Müezzinoğlu getirildi. Akdağ, kabine değişiciliğiyle ilgili yaptığı ilk açıklamada  "karara saygı duyuyorum" yorumunda bulundu.

"GİDER ÇOLUĞUMUZLA ÇOCUĞUMUZLA TİCARET YAPARIZ"

Bakanlık  görevini  Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na devredecek. Olan Akdağ da bir süre önce yaptığı açıklamada "Bir defa partim bana nasıl bir görev verecek ona bakmam lazım. Bu aktif bir görev olursa onla devam ederiz değilse başka bir yol çizeriz. Bunların uzun zamanlı planlamasını doğrusu yapmadım, hiç yapmadım. Yapma alışkanlığım yok, bunu yapma zamanımız da yok. Yani siyaset bitse gider çoluğumuzla çocuğumuzla ticaret yaparız. Yapacak çok iş var" demişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.