Bölge Haber Girişi : 06 Haziran 2013 14:20

Flaş... Bir Yüzbaşı ile bir Astsubay tutuklandı

Flaş... Bir Yüzbaşı ile bir Astsubay tutuklandı
Kars'ta yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 Yüzbaşı ile bir Astsubay Erzurum'da tutuklandı.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Kars'ta, Gürcistan'dan getirilen yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptırılmasına göz yumulduğu iddiası ile gözaltına alınan 4 askerden 2'si tutuklandı. Tutuklanan askerlerden birisinin jandarma yüzbaşı, diğerinin ise astsubay olduğu öğrenildi.

FUHUŞ YAPAN KADINLARA GÖZ YUMULUYOR İDDİASI

Kars merkez ve Arpaçay ilçelerinde otel ve gazinolara yapılan fuhuş baskını ile fuhuş yaptırılan kadınlara ve bu kadınları pazarlayanlara yönelik sürdürülen operasyonda biri yüzbaşı, biri de astsubay olmak üzere 4 asker gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D. "Örgüt yöneticiliği, fuhuşa aracılık' suçları iddiası ile Erzurum'da çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak askeri cezaevine gönderildi.

Öte yandan, fuhuş operasyonu kapsamında Kars'ta gözaltında bulunun ve isimleri açıklanmayan iki rütbeli asker ile fuhuş yapan yabancı uyruklu üç kadının sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.