Erzurum Haber Girişi : 14 Kasım 2013 16:56

Flaş... Çintimar Ardahan'a tayin oldu

Flaş... Çintimar Ardahan'a tayin oldu
Atletizim Federasyonu Başkanı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Cintimar, Ardahan'a tayin edildi.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye genelindeki spor il müdürlerinin performans değerlendirmeleri yapıldı. Önceki gün Ankara'da gerçekleştirilen toplantının ardından çıkan sonuç doğrultusunda 12 ilin spor il müdürü değiştirildi. Değişen il müdürleri arasında bir süre önce Atletizm Federasyon Başkanı seçilen ve bu doğrultuda Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nde görev bekleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da yer aldı.

Bundan böyle Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapacak olan Çintimar ise bu beklenmedik tayin hakkında her hangi bir yorumda bulunmadı.Bakanlıkta üst bir görev bekleyen Çintimar'ın bu tayini yakın çevresinde de şok etkisi yaptı. Çintimar'ın yerine ise Aksaray Gençlik Hizmetleri Spor il müdürü Süleyman Arısoy atandı. Yalova ve İzmir'in dışında, Düzce, Rize, Erzurum, Aksaray, Kırklareli, Sinop, Kayseri, Ardahan, İzmir ve Gaziantep'in Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlerinin de yerleri değiştirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çetin BAYRAM 01 Ocak 1970 02:00

    Bu adam kalkıp yıllar önce Universiade adaylığı için marşa basınca herkes gülmüştü. İster kabul edin ister etmeyin Fatih ÇİNTIMAR Universiade ın ve bu şehrin şu anda sporda bu kadar tesisleşmiş olmasının baş aktörüdür. Birini sevmek zorunda değilsindir ama az insaflı ve vicdanlı olun. Kabul edin yada etmeyin sindirin yada hazımsızlık yaşayın önemli değil Fatih ÇİNTIMAR siz öyle düşünüyorsunuz diye kıymeti artmazda, azalmazda. Bu şehrin problemi bu, çalışıyorsa faydalı bir iş yapıyorsa mutlaka birilerinin gözüne batar ilerisi için rakip olarak görülür ve altı oyulur vs.vs. Kimse size yanlışlarından bahsetmeyin demiyor ama yaptığı faydalı işleri değilde sadece olumsuzluklarla gündeme getirmeye çalışıyorsanız bir insanı kusura bakmayın art niyetlisiniz. Fatih ÇİNTIMAR bir insan insani hataları olabilir, ona bağlı tesislerde hatalar yanlış dediğiniz işler olabilir bunları acaba içten içe kin gütmek yerine buraya yazdığınız gibi acaba şu sistem yanlış olablirmi, yada rahatsız oldum ben filanca işten diye yazdınızmıda ona böyle vicdansızca yükleniyorsunuz. Beyler Fatih ÇİNTIMAR bu şehirde o gevezelik yapan sadece koltuğana dübelle çakılı gibi oturan adamlardan değildir. Unutmayın ki burası Türkiye.. Yarın öbür gün karşınıza çıktığında yüzüne bakacak suratınız olsun. Haa unutmadan Fatih hocam Vicdanlıdır efendidir düşmanlık edenlerin özrünüde kabul eder belki bir gün lazım olur...

  • serhat 01 Ocak 1970 02:00

    levent akpınar sende koşa koşa eve git istersen.gerçi eve bile gidemiyosundur:)

  • BURAK 01 Ocak 1970 02:00

    YİNE TERS KÖŞEE:) YİNE TERS KÖŞEYE YATTINIZ LEVENT AKPINAR VE AİLESİ:)FATİH BEY ANK YA ALINDI

  • gurbetteki erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    atlama kulelerine adam başı 1 lira vererek girebilirsiniz uygulanmasının mucidi sayın çintimar`ın bu görevden alınması beni ziyadesiyle mutlu etti...yanımdaki misafirimle kule kafeye gittiğim zaman 1 tl vererek kapıdan girebilirsiniz sözü beni yerle bir etmişti...yahu zaten yukarıda kafe ver kardeşim,hizmet alıp hesap ödeyecez...kapıda girmenin ücreti mi olur? çok iyi olmuş....hadi yolun açık olsun...

  • YAKUP CUYA 01 Ocak 1970 02:00

    Ne diyelim sayın Müdürüm bu memleket bizim her köşesi her karışı bizim biz allhın izniyle her yerde görevimizi en iyi şekilde yaparız. Kaybeden Erzurum kaybeden Erzurum`lu sahipsiz memleket karda yağar doluda demiş büyüklerimiz.

  • CEMAL YILDIZ 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUMSPORUN AHI ÇIKIYOR ÇIKMAYADA DEVAM EDECEK SIRA DİGERİNDE. TEK ÜZÜLDÜGÜM BİRAZ YAKIN OLMUŞ ŞIRNAK FİLAN OLABİLİRDİ

  • mehmet kahraman 01 Ocak 1970 02:00

    Bu haberi okuyunca biraz tebessüm ettim. Çünkü ben haber okumadım. Birilerinin kendi rant duvarlarına hayalet çizdiklerini gördüm. Fatih bey sizin kaleminizin çizdiği hayaletlerle gelmedi bu konuma. neden atletizm Federasyonu Başkanı olduğunu çizemiyorsunuz? Çünkü hayalet değil ki gerçek dimi: Hani bir söz vardırya meyve veren ağaç taşlanır. Bir Hocamın aynen sözü: ben Fatih Beyden öğrendiğimi babamdan öğrenmedim. Bu sözleri bir Erzurumlu olmayan insanlar söylüyorsa bırakın hayalet çizmeyin de; bir sabah kalkın diğer illerde olmayan spor tesislerindeki sıcak suyla yüzünüzü yıkayın da Erzurum`un sportif zenginliğini yazın bakalım gözleriniz göre bilirse tabi. Erzurumlu değilim ama Erzurum`unlu ruhunu hissettiren Fatih Bey`e şükranlarımı borç bilirim. Son olarak bırakın artık Fatih Bey sayesinde reklam yapmayı da. Gelin size başka güzel reklam kampanyaları hazırlayalım ücretsiz olarak.

  • Yaser TAŞKESENLİOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    Fatih Bey şuan da Türkiyenin en gözde Federasyonun başında.üstelik aday olduğu için değil layık görüldüğü için bu makamda.zaten bu haber Federasyon başkanı olduğu için sizde oluşan yaranın doğurduğu bi haber.Levent Akpınar sen sen senin gibilerinin yolunu yemedi Fatih Bey yemeyecek de biliyorsunuz.Buz Hokeyi federasyonuyla ilgili size göre skandal haberleri göremeiyoruz artık sayfalaranızda ne oldu??sıkıntınız Erzurumlu birinin yükselmesinde.hayınlık da.amandır bizden birileri o makamlarda oturmasın.niyee?çünkü sizin oturma kapasiteniz yok....ne derseniz deyin kervan yürümeye devam ediyor.sizde klavyenizle başbaşa kalın.

  • salih kalkan 01 Ocak 1970 02:00

    erzurum ismini dünyaya duyurdu bu adam sporda marka olduk daha ne yapsın hadi spor bakanı samsunlu anladıkta ya bu içimizdeki irlandalılara ne demek lazım şimdi kına yaksılar m.a.o. cular

  • Kürşat Lütfi KARAKAYA 01 Ocak 1970 02:00

    ayıp yaptığınız bu ne düşmanlık ne yaptı size bu şehrin çocuğu sevmek zorunda değilsiniz ama bu kadar düşmanlık hak etmedi ben yakın çalışma imkanı buldum .Müthiş çalışkan ve ERZURUM`A çok hizmet etmiştir hizmet etmeye devam edecektir. Erzurum bu yüzden kaybediyor.

  • burak 01 Ocak 1970 02:00

    Yazıkla olsun levetn akpınar.erzurum düşmanlarısınız Yeni gelecek müdürü yalayın şimdi belki yolunuzu yer.yemezse ona da vurun.zihniyetiniz o

  • Osman Bey 01 Ocak 1970 02:00

    2011 olimpiyatları için birçok yolsuzluk dilleniyordu. Umarım hükümetimiz bu konuyu bir açıklığa kavuşturur. Ekmek arası 2 sosis için kimilerine ne ödendi ortaya çıkar! MI?

  • Hasan AYVACIK 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Spor camiasına müjdeler olsun. Adam kayırmacılık yapan ve haksız kazanç sağlayan diğer müdürlerin başına darısı.

  • abdul hamit kaya 01 Ocak 1970 02:00

    resmen çorap örmüşler hocamızın başına ne diyelim hizmetleri ortada