ErzurumHaber Girişi : 03 Temmuz 2012 00:15

Flaş... Erzurum'da zincirleme tecavüz

Flaş... Erzurum'da zincirleme tecavüz
Erzurum'da ikisi esnaf, üç öğrenci Üniversiteli A.K.'ya tecavüz iddiası ile çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'zincirleme cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine kondu.
Erzurum Ajans-Cem Bakıcı'nın haberi-ERZURUM'da Üniversiteli A.K.'yı bekar evine götüren ikisi esnaf üç öğrenci önce alkol aldı, sonra üniversite öğrenci A.K.'ye tecavüz ettiler.  A.K.'nin polise başvurması üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma üzerine Ad.K., T.O., K.Ç., A.İ.  ve Y.Y. gözaltına alındı. İki gün süren ek gözaltı süresi sonrası Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan 5 kişi zincirleme cinsel saldırı suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine kondu.
Tecavüz olayı iddiaya göre şöyle gelişti; Atatürk Üniversitesi'nde  öğrenimini sürdüren ikinci sınıf öğrencisi A.K. (24) okul çıkışı arkadaşları ile  buluştu.  A.K., buluştuğu arkadaşları ile  otomobille  havaalanı yoluna giderek alkol aldı.  Daha sonra,  uzun zamandır görüştüğü erkek arkadaşı Ad.K.'nin Evrenpaşa mahallesindeki bekar evine giden A.K., T.O.,K.Ç.,A.İ. ve Y.Y. evde alkol almaya devam etti!...

ALKOLÜN ETKİSİ İLE DİRENEMEDİM, ŞİKÂYETÇİYİM

Gece yarısına kadar devam eden alkol aleminden sonra, A.K.'ye  erkek arkadaşları Ad.K., T.O.,K.Ç.,A.İ. ve Y.Y. tecavüz etti. Sabah uyandığında  evde kaldığı  herkes  tarafından tecavüze uğradığını  anlayan ve gözyaşı dökerek polise sığınan A.K., "Arkadaşlarımla birlikte alkol aldık, alkolün etkisi ile direnemedim, bana defalarca tecavüz ettiler. Şikayetçiyim..." dedi.

ZORLA YAPMADIK, GÖNÜL RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK

A.K.'nin  şikayeti üzerine gözaltına alınarak Ahlak Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan ikisi esnaf 5 kişi Cumhuriyet Savcısı'nın tutuklama talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarıldı. Tecavüz zanlıları, A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y.,  çıkarıldıkları   mahkemede haklarındaki suçlamaları kabul etmediler. Tutuklanan sanıklardan T.O., " Bizi tecavüzle suçlayan A.K., benim sürekli görüştüğüm arkadaşımdır.  O günde  birlikte toplandık,  alkol aldık. Ben defalarca A.K.'yi uyardım;  'sek içme çarpar' dedim. Yurt saati geç olduğu için arkadaşımız Ad.K,'nın bekar evine gittik. Burada eğlendik. Kız arkadaşımıza baskı ve tehditle saldırmadık. İlişkiye gönül rızasıyla girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Ad.K., T.O.,K.Ç., A.İ.  ve  Y.Y. TCK'nın 102-2 maddesi kapsamında 'kişinin ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme şekilde cinsel saldırı'suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine kondu.(Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kucur 01 Ocak 1970 02:00

    zaten Erzurumdan da bu beklenirdi. eskiden kar yağardı adamlarda adamdı artik adamda dadaşda kalmadi bu sehirde. üniversite hocalari bile metres hayati yasiyor vede kiz ögrencilerini dersden birakmak icin tehdit ediyorsa ve de bunlar ErZurumlu hoca ise bu sehir başdan kokmuş demektir... yani beklenen şeydi vede oldu her sene böyle bir olay duyuyoruz malesef Erzurumda.

  • erdal 01 Ocak 1970 02:00

    20 ytl verin gidin genel evde işinizi halledin birgün sizinde ..... yaparlar

  • can 01 Ocak 1970 02:00

    arkadaşlar şimdi ülkenin her yerinde bundan daha berbat şekillerde tecavüz olayları oluyor göz ardı ediyorsunuz onlar türk oluyorlarda erzurumda olunca mı tüm erzurumlular ermeni oluyor.Cahil cahil konuşmayın.üstelik siz olayı gözünüzlemi gördünüz ki böyle net yorumlar yapıyorsunuz.her kim olursa olsun erkekse içtiği zaman kendini kaybeder.gecenin bir yarısında içki içen 5 tane erkeğin yanındaki kız sütten çıkmış ak kaşık sarhoşken onula beraber olan erkek şerefsiz...o kız zaten kendi ortamı hazırlamış.kızın tuzak kurmadığı ne malum??birde benim anlamadığım kız ifadesinde sarhoştum karşı koyamadım diyor sonrada sabah uyandığımda tecavüze uğradığımı anladım diyor.bir başka yerde kızın tam ifadesi yayınlanmıştı ve ifade aynen bu şekil sizde burada bir çelişki sez miyormusunuz???

  • Efe 20 01 Ocak 1970 02:00

    erkek adam ne olursa olsun böyle iş yapmaz ne yapacaksan tek yap birde erzuruma mal edilmemeli ama ..... erzurum kendini aşmalı artık

  • hakan 01 Ocak 1970 02:00

    ALP SEN KENDİ MEMLEKET İNDE Kİ ŞEREF SİZLERİ TEMİZLE BİZİM MEMLEKETTE BÖYLE ŞEREF SİZ ÇIKMAZ .....

  • ömer 01 Ocak 1970 02:00

    cek sınırı ankaradan öteye bak kaç milyon göç alıyon gerizekalı yiyiyosa gel 9 ay karda sen yaşa ondan sonra sınır çek öküz. vatan haini bölücü şapşal. genel ev o...pusunu bile tecavüze uğruyor diye savunursunuz siz sırf erzurumda oldu diye maksat belli her ülkeyi bölmeye çalıştığınızda karşınızda erzurum çıkıyor çekeyen yunan adalarına çıplaklarkampına yolunuz açık olsun.

  • useyni 01 Ocak 1970 02:00

    çekeceksin sınırı ankaradan öteye arkadaş!

  • bylztr 01 Ocak 1970 02:00

    Allah islah etsin ne diyem

  • erkan sucu 01 Ocak 1970 02:00

    SLM. YORUM YAZAN OKUYAN KARDEŞLERİM BEN TORTUMLUYUM FAKAT ERZURUMDA YASANMIS BIR OLAY ERZURUMA NASIL MAL EDEBILIYORSUNUZ. TAMAM OLMUŞ OLAY AMA ERZURUMLU OLDUKLARI NE KADAR DADAŞ OLDUKLARINI KIM BILIYOR. DIGER BIR HUSUSTA ZINA SUC DEIL BEN CEZA EVIN DE YATMIS BIRISI OLARAK ONLAR D15 KOGUSUNA DUSERLER ORDA DA SIRADAN ONLARA YAPILACAKLAR YAPILIR. BIRDE BU ADAMLARIN TUTUKLANMASIN DA KI NEDEN 5 KİŞİ OLMALARINDIR FAZLA CEZA DA ALMAZLAR 2,3 KISI OLSALAR HIC TUTUKLANMAZLAR AMA HEP BERABER BIR DUSUNELIM 5 DAKKALIK ZEVK ICIN EN AZ 60,70 YILLARINI BATIRDILAR BEN KIZ DAN COK O KISILERIN AILESINE ACIYORUM KIZ KENDISINI KENDISI REKLAM YAPMIŞ TANITMAK ISTEMIS AMA O KISLERIN AILELERININ YERIN DE ALLAH HIC KIMSEYI AMA HIC KIMSEYI DUSURMESIN BU BIR ERMENIDE OLSA PKK LIDA OLSA NAMUS NAMUSTUR SEREF SEREFTIR ALLAH KOTU GUN GÖSTERMESIN BU YORUMLARI YAPANLARA DA OKUYANLARADA erkan

  • İZMİRLİ 01 Ocak 1970 02:00

    arkadaşlar adamlar içmiş grup yapmaya çalışmışlar ama becerememişler.. oysaki böle durumlar dünya da normal olarak görülüyor.i bazı öküzler (kahraman erzurum) gibi dengesizler sadece bu işin erzurumda yapıldığını sanarak ve orada yaşayan tüm insanlara malediyor.. çok yanlış bir düşünce tarzzı var.. bırakın insanları istediği gibi yaşasın ... hayatımızda artı 18 in her zmaan yeri var :)))

  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ey kızım senin ne işin var elalemin erkeği ile ! Ailen okumaya yollamış sen içki alemlerindesin... Su testisi su yolunda kırılır desem çokmu yanlış söylemiş olurum ?

  • Kahraman Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    arkadaşlar ne kadar erzurumlu olduklarını meşreplerini ortaya koymuşlar toplum vicdanı adına erzurum gibi yerlerde okumamak bu gibi insanlara toplumsal vicdanla cezalandırmak adına bu gibi şehirleri bir çok şeyden mahrum bırakmak gerek, bu pisliği yapan insanların bir kısmı evliymiş umarım onlar akşamları eve gidip kızlarının saçlarını okşadıklarında hep o sahneler gelir gözleri önüne ve umarız onların kız çocukalrıda böyle pislik bir kumpasın içinde düşer. Sitenizin ismine baktımda erzurum ajans diye birde habere attığınız başlığa baktım sizde erzurumlu olduğunuzu meşrebinizi ifşa etmişiniz.... daha çok şey söylemek gerekeir ama terbiyem müsade etmez lakin zaten siz bu mesajı o yerel milli duygularınıza zeval vermemek adına yayınlamayacaksnız....

  • TÜRK ŞEYTANI 01 Ocak 1970 02:00

    Ermeni tohumları...

  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    ARTIK CEZA EVİNDE DAMAT KOĞUŞUNDA BUNLARINDA IRZINA GEÇERLER :))) İKİ SENE YATSINLAR OKŞANMADIK YERLERİ KALMAZ O BİÇİM ÇIKARLAR İÇERDEN ŞEREFSİZLER

  • dadas kızı hülya 01 Ocak 1970 02:00

    şişedeki gibi durmuyor MEVLAM HEPİMİZİ İSLAH ETSİN

  • veyis 01 Ocak 1970 02:00

    güvecin ağzı açık kedinin insafına ne demeli.kim ALLAHA ve ahiret gününe inanıyorsa üzerinde içki bulunan sofraya oturmasın.

  • Alp 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumlu dedıkmı vatanı mılletı kımseye bırakmayız namaz kılmaz ramazanda oruc tutarız caddelerde kadın kız demez tacız ederız kufurun alasını ederız dedı kodu ederız unv de okuyan herkes o..... ahlak bozar ulan bır kendımıze halkımıza bakalım utanalım tabı tabı tabı kız hatalıdır

  • mevlüt atakan 01 Ocak 1970 02:00

    yazık, ahlaksızlık bu....