Siyaset Haber Girişi : 30 Ekim 2013 16:43

Flaş... Fatih Cengiz Yakutiye'den aday adayı

Flaş... Fatih Cengiz Yakutiye'den aday adayı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti'den Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Erzurumajans-Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, beklenen açıklamayı yaptı. Cengiz, AK Parti'den Yakutiye Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı müracaatında bulundu. AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin'e resmi başvuru belgelerini teslim eden Başkan Cengiz, "Aziziye Belediye Başkanlığımız döneminde edindiğimiz deneyim ve tecrübelerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için Yakutiye'den aday adayı oldum." dedi.

Yakutiye'nin Erzurum'un yüzük kaşı olduğunu ve bu bölgede yapılacak hizmetlerin Erzurum'un çehresinin değişmesine doğrudan etkisinin olacağına dikkat çeken Başkan Cengiz, "Erzurum'un göz bebeği olan Yakutiye'ye hizmet noktasında kollarımızı sıvadık. Beş yıl boyunca Aziziye Belediye Başkanlığı görevimizde edindiğimiz bilgi ve birikimimizi, deneyim ve tecrübelerimizle yoğurarak, daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz.

Bu bağlamda, Allah nasip eder, partimiz de uygun görürse, halkımızın destek ve teveccühü ile hizmete talibiz. Aziziye Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğümüz süre içerisinde, ak belediyecilik anlayışıyla, şaibeden uzak, hak, hukuk ve adalet ölçütlerini ön planda tutarak, 'önce insan' ilkesiyle hizmet ürettik. Ak kadroların mensubu olmaktan her zaman gurur duyduk. Aday adaylığımızı Yakutiye'den açıkladık. Partimize, Yakutiye ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tarkan 01 Ocak 1970 02:00

    Valla arkadaşım ben erzurumlu olmadığım halde belediye başkanlarını iyi tanıdım sana bir örnek vereceğim Erzurumda Kamulaştırma için tokiden toplam 70 milyon para alınmış bunun 50 milyonunu aziziye belediyesi almış diğer 20 milyonu diğer tüm belediyeler kullanmış yani aziziye belediyesi kamulaştırmada 1. sırada. ararştırırsan görürsün insanlar hakkında yorum yaparken öbür dünyayı düşün yorum yap bütün başkanlar gayet iyi çalışıyor çünkü hepsi akparti başkanı kim gelirse gelsin sonuna kadar destekleyeceğiz şimdiden yeni başkanlara hayırlı olmasını diliyorum senin gibi cahillere de Allahtan yardım diliyorum Allah sizin gibilerin yardımcısı olsun insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz ?

  • Yunus Onurluı 01 Ocak 1970 02:00

    Okan kardeşim kentsel dönüşüm hemen bugünden yarına sonuçlarını görebileceğimiz bir olgu değil. Sayın Cengiz`i medyadan takip ediyorum ve Erzurum`daki kentsel dönüşümün 4`te 3`ünü o projelendirdi ve bir kısmı bitti, bir kısmı da devam ediyor. Tabiki herkesi memnun edemez ancak Pasinler ilçesine gelip de bir mukayese yaparsan işte o zaman görürsün farkı. Ben Ilıca`nın yanından geçerken görüyorum modern binaları, sen içinde yaşarken göremiyorsan ben ne yapayım. Görmek için göz lazım. Yakutiye`deki gecekonduları ve 50 yıllık köhne binaları görmedin mi? Peki dip dibe yapılan plansız inşaatları gördün mü? Fatih Cengiz de vatandaşı memnun etmek için verirdi imarı, olurdu çarpık bir Ilıca. Ama iş planlı yürüyor ve bu yüzden biraz gecikmesi çok doğal.

  • önce erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Muhyettin aksak ın şahsi hesaplarına Yakutiye Belediyesini heba edecekler. Ali Korkut bence proje üretip yapabilen tek başkan.

  • okan türk 01 Ocak 1970 02:00

    YUNUS ONURLU bey ben 5 yıl kaldım ilıcada ayrıca fatih cengiz benim mahalle ve okul arkadaşımdır kendiside ılıcanın köylerindendir neyse mesele o değil mesele fatih cengizin ne yaptığıdır ben ılıcada fatih cengizden memnun olan insan pek görmedim dadaşkente ışıklandırma dan başka ne yaptı bana bi açıklarmısınız....

  • ... 01 Ocak 1970 02:00

    Ben 20 yıldır Dadaşkentte yaşıyorum. Dadaşkente 5 yıllık süreç içerisinde ne yapmış bilen arkadaş varsa anlatsın da biz de görelim. Kentsel dönüşüm dediğiniz yıkmak değildir. Yıkıp aynı zamanda yenisini yapmaktadır. Dadaşkentte 5 yıllık süreç içerisinde sadece Gez Köy yıkıldı ve öylece bırakıldı. 5 yılda her gün bir taş koysanız apartman meydana gelirdi. Başkana sorsanız bizim yollarımız 7 metre der övünür (!). Ilıca ya yatırım yapmış olabilir ki yaptı da bence fakat Dadaşkentte bir değişiklik yok ne bir spor salonu var ne bir park ne bir gezilecek bir yer

  • enes turcan 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaş yok böyle bir şey. Tam Yakutiye de birşeyler düzeliyor dedik...Yine hüsrana uğrayacağız. İnanmayanlar gitsin ILIca`ya baksın Bir çivi çakılmadı yolu kaldırımları büyükşehir yaptı. Adam dadaşkentte kaldırımlara asfalt döktü. Bir tane adam gibi projesi var mı. Köylerde hacivat karagöz oynatmaktan başka .. Bir de çok çalıştım tecrübelerimi yakutiye de değerlendirmek istiyorum diyor. Kardeşim yakutiye de ahı yapacak arsa da bulunmaz ki nasıl olacak..

  • mehmet tozlu 01 Ocak 1970 02:00

    Bir tane Aziziyeli ben fatih cengizden memnunum desin ben götürüp oyunmu ona veririm.Yok böyle bir şey. Aziziye`ye asfalttan kaldırım yapan zihniyet, çimentoyla tarihi eser restore eder. İstemiyoruz kardeşim seni ilçemize...

  • yakup 01 Ocak 1970 02:00

    hiç yakışmadı fatih cengiz`in bu tutumunu beğenmedim sayın ali korkut`un projeleri daha güzel ve bitirildiğinde erzurum`un çehresini değiştirecek projeler...

  • koto 01 Ocak 1970 02:00

    ılıca ve dadaşkent te o kadar sorunu bırakıp neden kaçıyor başkan, sormak lazım.. 1 eskıden gez koy vardı şimdi gez çöplüğü var (kentsel dönüşüm yapılacak evleri yıktılar yerınde çöpiuk var dun çöp arabası çöp döküyordu gördüm ) 2.ılıca eskı mah tokı evleri yaptılar mahhalleden 300 kışıye ev verdiler geriye kalan (parayı alan erzuruma geldi bu yeşil mahhalle içinde geçerli) eskı evler kalıntıları aynen yerınde duruyor evleri neden yıktınız) 3.uç beş zengin için kaplıca yaptılar 12 tl adam başı paraya yaptılar giden yok 4.5.6 daha da sayarım bunları temizlemeden nere gidiyorsun yada kaçıyorsun sayın başkan

  • tevhit yazıcı 01 Ocak 1970 02:00

    yunus onurlu beye katılıyorum.okan bey siyazet gözlüğünü çıkararak bir daha bak dadaşkent ve ılıcaya..

  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    okan türk sen sanıyorum ya dadaşkent ve ılıcanın 5 yıl önceki halini görmedin ya da başka yerden iftira atıyorsun. Kardeşim ılıca ve dadaşkentte oturanların yüzde 70`i Fatih Cengiz`den memnun. Kentsel dönüşümde Erzurum genelinde 1. sırada. Nasıl bir köy anlamadım!?

  • ... 01 Ocak 1970 02:00

    Dadaşkentlilerin gözü aydın :)

  • okan türk 01 Ocak 1970 02:00

    dadaşkenti ılıcayı köy ettin şimdi sıra yakutiye ye mi geldi..?