Erzurum Haber Girişi : 03 Eylül 2013 21:15

Flaş... Gölbaşı savaş alanına döndü

Flaş... Gölbaşı savaş alanına döndü
Erzurum'da sık sık küçük nedenlerden dolayı büyük çaplı kavga olaylarının yaşandığı Gölbaşı semtinde, çocukların kavgasına büyükleri de katılınca mahalle adeta savaş alanına döndü.
Erzurumajans-Erzurum'da sık sık küçük nedenlerden dolayı büyük çaplı kavga olaylarının yaşandığı Gölbaşı semtinde, çocukların kavgasına büyükleri de katılınca mahalle adeta savaş alanına döndü.

Olay, akşam saatlerinde Gölbaşı semti Abdurahman Ağa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, amca çocukları arasında tartışma çıktı. Aile büyüklerinin de tartışmaya katılmaları üzerine kavga büyüdü. Kalabalık aile fertlerinin birbirlerine taşlarla saldırmaları üzerine polis olaya ilk etapta biber gazı kullanarak daha sonra da jop ve kalkanlarla müdahale etti. Bu sırada atılan taş sırtına isabet eden bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Polis savaş alanını andıran mahallede tarafları kontrol altına almak için panzerle ara sokakları kapattı.

5 kişinin gözaltına alındığı olay sonrası çevik kuvvet polisleri bir süre mahallede güvenlik tedbirlerini sürdürdü.

Öte yandan, aynı mahallede son 1 hafta içerisinde meydana gelen bu 3. kavga olayı olurken, vatandaşlar gecekondu evlerinden oluşan Abdurahman Ağa Mahallesinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaması durumunda sürekli benzer olayların en ufak sebepten de olsa büyük kavgalara dönüşebileceğine vurgu yaptılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURAT 01 Ocak 1970 02:00

    NERDE.BU BELEDİYE .BAŞKANLARI NERDELER.NEDEN.KENTSEL.DÖNÜŞÜM.YAPMIYORLAR.SAYIN.VALİMİZ.NEDEN.SESSİZ.KALIYOR.BİZE.BİRİLERİ BİR.ACIKLAM.YAPSINLAR.

  • MURAT 01 Ocak 1970 02:00

    NERDE BU BELEDİYE BAŞKANLARI HER TARAFDA BOY BOY RESİM CEKTİRİYORLAR NEDEN BURALARI. KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPMIYORLAR NERDELER ONLAR BUNLARI GÖRMÜYORLARMI.BİR AN SAYIN VALİMİZ BURAYA KENTSEL DÖNÜŞÜME ALSIN.YETER ARTIK BİZDE İNSANIK..

  • MURAT 01 Ocak 1970 02:00

    ANNAMADIM GİTTİ. BU BELEDİYE BAŞKANLARI NERDELER NEDEN BU YERLERE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPMIYORLAR NEDEN..BELEDİYE BAŞKANLARINDA BİR İŞ YOK.SA SAYIN VALİMİZ BİR AN ELVER BURALARA BİRAN.ÖNCE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPTIRSIN. YETER ARTIK..SAYGILARLA