Erzurum Haber Girişi : 06 Mart 2013 02:07

Flaş... Onlar şimdi Başmüfettiş!...

Flaş... Onlar şimdi Başmüfettiş!...
Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın Başmüfettişlik sınavında Erzurum'da görev yapmış vali yardımcıları ve kaymakamlar damgasını vurdu.
Erzurumajans-Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın Başmüfettişlik sınavında Erzurum'da görev yapmış vali yardımcıları ve kaymakamlar damgasını vurdu.

Ülke genelinde 49 kişinin başarılı olduğu sınavlarda Erzurum'da 7 yıldır görev yapan eski Şenkaya Kaymakamı ve Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Gök, 6 yıldır Havalimanından sorumlu vali yardımcılığı yapan ve Köprüköy eski kaymakamlarından Özgür Aslan, Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Oltu eski kaymakamı Gürkan Polat, eski Uzundere Kaymakamı Bedrettin Özmen, eski Karayazı Kaymakamlarından Mehmet Akif Celep ile Horasan eski kaymakamlarından Mahmut Ağbal, 'Başmüfettişlik' sınavını kazandı.
5 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilen Başmüfettişlik sınavını kazanan vali yardımcıları ve kaymakamlara mülkiyede  geleceğin valileri gözüyle bakılıyor.

Başmüfettişlik sınavını kazanan  Erzurum Vali Yardımcıları Gök, Aslan ve Güler'in gelecek ay Erzurum'dan ilişiklerini keserek Ankara'da işbaşı yapması bekleniyor. Erzurum mülki tarihinde ilk kez,  Vali Sebahattin Öztürk döneminde 2  yardımcısı ile bir kaymakamı bu  özel  sınavı kazanmayı başardı.

Erzurum Ajans
, olarak şehrimizde  görev yapan bu kıymetli bürokratları tebrik ederek bundan sonraki devlet görevlerinde başarılar diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.