Spor Haber Girişi : 06 Temmuz 2012 16:00

Futbol köyü'nde çalışmalar sürüyor

Futbol köyü'nde çalışmalar sürüyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye’de yedi ilde uygulamaya konulan Futbol Köyü Projesi Erzurum’da tüm hızıyla sürüyor
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye’de yedi ilde uygulamaya konulan Futbol Köyü Projesi Erzurum’da tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında çalışan minik futbolcular ile teknik heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) geçtiğimiz günlerde Erzurum’da ikinci kez Futbol Köyü Projesi başlattı. Futbol Köyü Projesinde 10 gün boyunca Erzurum’da kamp yapacak olan 80 minik futbolcu, idmanlardan ve diğer aktivitelerden arta kalan zamanlarda Erzurum’un tarihi ve turistik yerleri ile spor tesislerini ve 2011 Üniversiade tesislerini gezip tanıma şansı buluyorlar. Minik sporcuların Türkiye’nin şu anda en serin kenti olan Erzurum’da kampı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Erzurum soğuk bir memleket ama insanları çok sıcak. Geleceğimizin teminatı olan siz gençleri Erzurum’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tesislerimizin kapıları sonuna kadar sizlere açık” dedi.

ERZURUM’DA ÜŞÜYORUZ

Dünyanın ve Türkiye’nin bu günlerde bir çok yeri ve bölgesi bulantıcı sıcaklarla boğuşurken, Erzurum’daki serin hava Futbol Köyü’ne katılan minik çocukları şaşkına çevirdi. Minik çocuklar, “Erzurum soğuk, biz üşüyoruz. Kendi memleketimizde hiç böyle soğuk görmedik” diye konuştu. Erzurum’da TFF tarafından ikincisi düzenlenen Futbol Köyü Projesinde Ordu’dan Hakkari’ye toplam 26 ilden 2000 doğumlu 80 sporcu katılıyor. TFF Bölge Antrenörü ve projenin İdari ve Teknik Koordinatörü Kemal Coşkun, kampta 80 yetenekli çocuğun 8 antrenör nezaretinde Futbol Eğitimi aldığını söyledi. Coşkun, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın bize büyük bir ilgi göstermesi bizleri mutlu etti, kendisine teşekkür ediyoruz, ayrıca spor tesislerini çocuklar çok beğendiler” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.