Eğitim Haber Girişi : 02 Mart 2012 13:16

Gana heyeti AÜ'de incelemerde bulundu

Gana heyeti AÜ'de incelemerde bulundu
Türkiye ile Gana Cumhuriyeti arasında ilgili bakanların katılımıyla Erzurum’da düzenlenen ‘Karma Komite Toplantısı’na katılmak üzere Erzurum’a gelen Gana Cumhuriyeti Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep A
Erzurum Ajans-Türkiye ile Gana Cumhuriyeti arasında ilgili bakanların katılımıyla Erzurum’da düzenlenen ‘Karma Komite Toplantısı’na katılmak üzere Erzurum’a gelen Gana Cumhuriyeti Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’la birlikte Atatürk Üniversitesi Vetiriner Fakültesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
A
tatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Vetiriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Atasever’in refket ettiği gezide konuk bakan Ahwoi ve beraberindeki heyet, Veteriner Fakültesi’nin uygulama ahırlarını, modern hayvan sağım ünitelerini gezdi ve otomosyonlar hakkında bilgi aldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.