Bölge Haber Girişi : 06 Eylül 2011 14:28

Gazeteci Engin mezarı başında anıldı!..

Gazeteci Engin mezarı başında anıldı!..
Gazeteci Sadık Engin ölümünün 4.Yılında mezarı başında anıldı.

Erzurum Ajans-Gazeteci Sadık Engin ölümünün 4.Yılında mezarı başında anıldı. Abdurrahman Gazi Mezarlığı’ndaki mezarı başında bir araya gelen gazeteciler, Kur’an-ı Kerim ve dua okuyarak Sadık Engin’i andı.

SABUNCUOĞLU: ACISINI YENİDEN YAŞADIK

Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, Gazeteci Sadık Engin’in, Erzurum’a hizmet aşkıyla dolu bir meslek mensubu olduğunu söyleyerek, “Çok başarılı, heyecanlı ve Erzurum’a hizmet etmek için elinden geleni yapan bir meslektaşımız olan Sadık Engin’in aramızdan ayrılışının üzerinden tam 4 yıl geçti. Kendisini kaybetmiş olmanın verdiği acıyı, tüm meslektaşlarımızla birlikte ölümünün dördüncü yıldönümünde yeniden yaşadık. Merhum Sadık Engin kardeşimiz, basın camiasında olduğu kadar, Erzurum’daki spor camiası tarafından da sevilen ve sayılan bir meslektaşımızdı. Vefatının dördüncü yıldönümünde kendisini rahmetle anıyor, ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar diliyoruz.” dedi.

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN 4 YIL GEÇTİ

Sadık Engin 8 Eylül 1959 tarihinde Erzurum'da doğdu. Çocuk yaşta, Erzurum'da Anadolu Gazetesi'nde işe başladı. Bir süre Aziziye Gazetesi'nde çalışan Engin, Milletin Sesi Gazetesi'nde teknik servis ve spor servisinde uzun süre çalıştı ve buradan emekli oldu. Doğu TV'de de Spor Aktif isimli programı sunan Engin, Erzurum'da spor camiasının yakından tanıdığı bir gazeteciydi. Emekli olduktan sonra bir süre haftalık Dadaşın Sesi isimli Spor gazetesini çıkaran Engin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde basın danışmanlığı görevinde bulunuyordu. Engin, evli ve 2 kız, 2 erkek çocuk babasıydı. Engin, 5 Eylül 2007’de geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.