Erzurum Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2023 21:00 Haber Girişi : 17 Ekim 2023 13:21

Gazeteci Onur Sağsöz dün yazmıştı. Yolsuzluk operasyonları siyasi hayatını bitirdi

Gazeteci Onur Sağsöz dün yazmıştı. Yolsuzluk operasyonları siyasi hayatını bitirdi
Erzurum Ajans'tan gazeteci Onur Sağsöz'ün gündeme getirdiği Horasan Belediyesi'ndeki yolsuzluk operasyonlarının ardından AK Parti Genel Merkezi'nin istifasını istediği belediye başkanı Abdülkadir Aydın görevinden istifa etti.

Erzurum'da geçen Temmuz ayında ‘yolsuzluk operasyonu’ düzenlenen Horasan Belediyesi’ne geçtiğimiz günlerde yine operasyon yapıldı.

 

Gazeteci Onur Sağsöz’ün gündeme getirdiği operasyonların ardından AK Parti Genel Merkezi’nin belediye başkanı Abdülkadir Aydın’ın istifasını istedi.

 

Dün sabah belediyede encümen üyeleriyle bir araya geldiği öğrenilen Başkan Aydın, bugün de belediyeden bazı personel ve muhtarlarla vedalaştıktan sonra Kaymakamlığa giderek istifa dilekçesini verdi.

 

PARTİDEN DE İSTİFASI BEKLENİYOR

 

Son yapılan operasyonda belediye çalışanı 3 kişi tutuklanırken, yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından belediye başkanlığı görevinden istifa eden Abdülkadir Aydın’ın AK Parti’den de istifa edeceği öğrenildi. Haber: Onur SAĞSÖZ

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nihat özdemir 19 Ekim 2023 09:14

    Onur bey Araştırma hastanesini haber yapmanız lazım. Hastane nin birçok konuda eksiği var. Otoparklar sıkıntı. otopark planı ve işaretlemeleri yok. Asansörler yetersiz, öğrenim elemanlarınana ayrılmış boş asansör var. millet sıra bekliyor, hastane içinde telefonlar çekmiyor, temizlik sıkıntısı var, 3.katta doğum salonunda böcek gördük, rektör hastaneye hiç uğramıyor galiba, ya da işten anlayan yok. Ameliyathanede kadın personel çok az. Kadın hastalar kendilerinden geçmiş halde erkek personel ile sağa sola taşınıyor. Hastane müdürü çok eksik. Ya da umrunda değil. Lütfen hastaneyi haber yapın,

  • Rıdvan SAYINER 18 Ekim 2023 23:43

    ADAMIN SURATINA BAKSANA MERMENET YOK :) İNŞALLAH CEZAEVİNDE ÇÜRÜYÜP ÖLÜRSÜN.

  • Reis Akpunar 18 Ekim 2023 21:49

    Tortum dan Aziziye belediyesine gelen Muhammet Tohumcu bütün akrabalarını Aziziyeye getirdi Başta Serhat Tohumcu amcasının oğlu. Belediyeye başka tanıdıklarını da .sirketten aldırdı

  • Kemal Akpunar 18 Ekim 2023 21:45

    25 NB 426 plakalı Aziziye belediyesi özel kalem müdürlüğüne emrinde araç Türkiye'nin hangi illerini gezdi hts kayıtlarına bakın ve aracın gittiği yerlerle ilgili araç emri varsa sorun. Aziziye belediyesi özel kalem müdürü Muhammet Tohumcuya sorun bu soruyu.

  • .. 18 Ekim 2023 18:53

    Herkesin vardır böyle nankörlüğü yoksa bunu nasıl ifade edeceklerdi iyi yaptığı hiçbir şeyi yok mu peki düşmanlıktan gözü dönen millet şuan barış için de birleşip bir kalem de silebildiler helal olsun bir Abdulkadir gider ama bin abdul kadir gelecektir kimse oh oldu demesin devran dönecektir elbet konu akp siyaset olmuş insanlıktan taraf değilsiniz ve burda bunca yorumu yapan kendine yol açıldığını zanneden zavallılar la dolu maalesef yazık çok yazık

  • horasanı gerçekleri 18 Ekim 2023 09:59

    sayın yazar horasan belediye başkanının herşeyi ortada açığa çıktı peki buna göz yuman horasan ilçe başkanı mütahit inşaat işi yapan şahız buna niye ses çıkarmamış onunda istifasını vermesi lazım değilmi. horasanı bitirdiler torpille işe alınan akrabalarının da istifa etmesi lazım değilmi. bunlarıda kaleminize almanızı rica ederim. horasanda su yok yol yok hizmet yok ama inşaat işi çok her önüne gelene imar verilmiş çarpık yapılaşmadan geçilmiyor bunu horasan halkı iy bilir.

  • Kerim tekin 18 Ekim 2023 08:09

    Torpil haksızlık hukuksuzluk ihale fesatlığı denince akla kim hangi parti gelir acaba vermeyin oy siz oy verdikçe buna vebal oluyorsunuz onlara da sizede günahtan pay düşüyor. İçki içmek haram ama taşımakta haram üretmekte. Bunun gibi bunlara oy vermekte böyle. Harama ortak oluyorsunuz. 22 akrabayı işe almak hak hukuk yemek işe aylarca gitmemek vb vb. Ülkenin ilçenin içine ettiniz. Bunları asmak lazım idam etmek lazım divanı harbe vermek lazım. Ama nerde o yürek paradan cayacak. İnşallah bu ülkeye helal süt emmiş birileri gelirde bu pislikleri kökünden temizler, dua edin inşallah.

  • Dürüst 17 Ekim 2023 22:14

    İstifa yetmez bu şahıs hapis yatmalidir istifa ödüldür

  • Ali d. 17 Ekim 2023 19:56

    Çok ayıp 22 akraba işe almaya insan ar eder. Yani böylesi ne görülmüş ne duyulmuş koyamet bunların yüzünden kopacak. Erzurum belediyesi de kendine çeki düzen versin üniversitenin arazisini Yunan malı gibi yağma lanıyorlar. Yol yapacam diye güzelim araziyi mahvettiler bunlar devlet malı kendi malınız gibi korumayacaksanız namusunuz gibi sahip çıkmayacaksanız lütfen bırakın yapmayın. İster belediye başkanı ister rektör ister memur hoca hademe olun farketmez devlet malına toprağına zarar vereni Allah?a havale ediyorum. Nenehatunun tüm şehitlerin ahı vebali üstünüze olsun. Çoluk çocuğunuzdan çıksın inşallah.

  • Ömer durdun 17 Ekim 2023 19:19

    Bsşka ülkede olsa kılıçla intihar ederdi. Böyle yaşamaktansa yerin 7 kat altı evladır. Bu ve Zehra akp yi çirkefe döndürdü istifa yetmez hapşs cezası almalıdır istifa ödüldür ona.

  • Esnaf murat 17 Ekim 2023 18:55

    Darısı diğer yolsuzluk yapanların başına İnşallah, sırtındaki ki Bu kamburları temizlemediği Sürece Akp yerel seçimlerde başarı şansı zor..! herkes Biliyor, hangi Belediyenin Ne Tür Yolsuzluklar la, Kendilerini ve çevreleri ni abat ettiğini her iki dünyada da rezil olurlar inşallah

  • CAN YUCELEN 17 Ekim 2023 16:14

    GEÇ BİLE KALDİ.COK GEÇ.

  • Mahir YİĞİT 17 Ekim 2023 14:52

    Onur bey,Allah sizden razı olsun.Devlet bütün imkanlarını kendi çıkarları doğrultusunda kullanan ve 22 akrabasını sınavsız olarak belediyeye yerleştiren ve hiç işe gelmeyen akrabalarına çalışıyormuş gibi maaş ödeyen Abdulkadir Efendinin görevinden istifa etmesi yeterli değildir.Şu anda yolsuzluktan dolayı belediyenin 4 personeli cezaevinde esasında Abdulkadir Efendininde içeri alınması gerekmezmi.Çünkü Kadir efendi neden istifa etti.Suçu olmasaydı belediye başkanlığını bırakırmıydı.O halde suçu vardıki istifa etti.Değerli savcılarımız konuyu artık inşallah değerlendirmeye alırlar.