Erzurum Haber Girişi : 28 Aralık 2016 15:21

Gazilerden Kayseri gazisine ziyaret

Gazilerden Kayseri gazisine ziyaret
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, Kayseri'de teröristler tarafından askerlerin bulunduğu aracı hedef alan hain saldırıda yaralanan Piyade Er Yusuf Ergün'ü evinde ziyaret etti.
Erzurumajans-Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, Kayseri'de teröristler tarafından askerlerin bulunduğu aracı hedef alan hain saldırıda yaralanan Piyade Er Yusuf Ergün'ü evinde ziyaret etti.

Merkez Yakutiye ilçesindeki Gazi Ergün'ün baba evine Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Gaziler Yavuz Erzincanlı, Yaşar Arslan, Muhammed Saylanlar, Muhsin Güler ve Şehit Oğlu Selim Karslı ile birlikte giden Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Ergün, yaşadıklarını o anı yaşar gibi tekrar anlatınca duygulu anlar yaşandı.

Hain terör örgütünün ne yaparsa yapsın Türk halkının birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirten Başkan Recep Akgül, "Bu vatan için hepimiz bir uvzumuzu feda ettik. Gerekirse canımızı da vermeye hazırız. Ne mutlu sanki gazi oldun. Seni doğup, büyüten anne ve babadan Allah razı olsun ki , vatana ve millete layık bir evlat yetiştirmiş. Bizler millet olarak birbirimize her zamankinden daha çok kenetleneceğiz. Dualarımız her zaman gerek topraklarımız da gerekse yurt dışında hainlerle mücadele veren kahraman asker ve polislerimiz içindir" diye konuştu.

Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Ergün ise, "Erzurum'a geldiğim her gün ziyaretçim hiç eksik olmadı. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra sizlerle daha çok görüşeceğim" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.