Gel finali iyi yap Küçükler!

Nisan 1'de günahıyla, sevabıyla 10 yıldır yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanlığına nokta koyacak olan Ahmet Küçükler, giderayak bir iyilik yapıp, 2.ligde bir takım bize hediye eder mi, bunu hep birlikte bekleyip göreceğiz.

2. yarı hazırlıklarını gerçekleştirdiği Antalya'da ki kampı da tamamlayarak eve dönüş hazırlığı yapan Büyükşehir Belediyespor'da şimdi herkes, bu yarıda sergilenecek performansı merak ediyor. Kadrosunu Derincespor'un golcüsü Deniz'i transfer ederek güçlendiren ve iki oyuncu arayışında da olan mavi-beyazlılar, öncelikle şampiyonluğa, o da olmazsa ilk 5'e odaklandı. Bir şekilde 2.lig hedefine kilitlenen Belediyespor'da şimdi rakiplerin gücünden çok Ahmet Küçükler'in bakışı da önem kazandı. Zira yeni dönem için bir daha aday gösterilmeyen Küçükler'in, ikinci yarıda kulüp için destek anlamında aynı duyarlılığı gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu. Her ne kadar yönetim ve teknik kadro ile birlikte futbolcular işe dört elle sarılmış görünseler dahi, Küçükler'in en küçük bir ilgisizliği, belirlenen hedefte sapmalara yolaçabilecek! Şahsen ben, böylesine deneyimli ve de başarılı bir teknik adam ve inanmış oyuncu kadrosu görünce, ister istemez yakalanan bu fırsatın bir şekilde değerlendirilmesinden yanayım. Beklediğimiz bu tren gelsin isterim. Kaçmasın daha. Bir daha aynı fırsatı bulamayabiliriz. Yüzdük yüzdük, kuyruğuna getirdik zira. Belediyespor ikinci yarıda her maçını final havasında oynayacak elbette ki. Ama asıl finali Küçükler yapacak. İyi bir final pek de güzel yakışır!

HOCA İLE TELE-RÖPORTAJ!

Futbol kamuoyunun da merak ettiği bu hususta Küçükler'in ne düşündüğünü henüz bilmiyoruz ama, acaba teknik patron Yavuz İncedal hangi ruh haline sahip? O'nun böyle bir endişesi filan var mı? 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler onu ve takımını ne kadar ilgilendiriyor? İşte bir çoğunun merak ettiği bu soruların cevabını almak için Yavuz hocayı aradım dün. Hem de çocukları evde bırakıp, yenge ile başbaşa Konya'da bir pastahaneye kahve içmeye çıktığı an! DOĞU TV'de de yayınlanan o telefon görüşmesinde hoca yine aynı edep ve olgunlukla röportaj teklifimi kabul ediyor, sıcak ve de samimi yaklaşımıyla gönlümüze giriyordu.

İNCEDAL'IN İÇİ RAHAT..

''Ahmet beyin her zaman olduğu gibi takım üzerindeki ilgisinin aynı olacağı konusunda en küçük kuşkum yok'' diyordu Yavuz hoca. Bu konuda en küçük bir tereddütünün de olmadığını söyleyen İncedal, onun da en az kendisi kadar takımı 2.lige çıkartmak için var olan kararlılığından sözetti. Ahmet Küçükler'in hatta eskisinden daha fazla elinin kulüp üzerinde olacağını da düşündüğünü kaydeden Yavuz hoca, seçilecek olan Belediye Başkanının da aynı duyarlılıkta olacağına olan inancının da tam olduğuna işaret etti.

BİR İHTİMAL DAHA VAR..

Gevezelik para ile değil ya! Hazır bulmuşken, müsait olduğunu görmüşken, oradan, buradan da konuştuk elbet Yavuz hoca ile. Belli ki o da konuşmak istiyor, içi dolu. Konuşuyor, mesaj veriyor. Yönetime de gösterdikleri ilgiden dolayı minnet duygularını ifade etti. Her bir idarecinin takımın şampiyonluğu için çırpındığını belirtti. ''Önce hedefimiz ligi lider bitirmek. Ama baktık olmadı, mutlaka ilk 5'de olmalıyız. Artık bir üst lig için şansımızı orada deneriz. Ama öncelik şampiyonluk. Bu böyle biline'' dedi.

EMRAH İÇİMİ ACITTI!

Emrah'ın sezonu kapattığını söylerken ne yalan söyleyeyim, bayağı üzüldüm. İçimden bir şey koptu sandım. İnanın buna. Belediyespor için çok gerekli bir oyuncuydu o. Yavuz hoca, acilinden bir sağbek ve lider konumda bir orta saha oyuncusu ile varolan eksikliği kapatıp, ipi göğüslemeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

---

NOT 1: Rasim Fırat'ın 'bayağı da bir zamandır' başkanlığını yaptığı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, seçime kilitlendi. Gördüğüm kadarıyla da heyecan dorukta. Gördüğüm kadarıyla da Rasim Fırat yine aday. Gördüğüm kadarıyla da o Fırat'ın bdünkü dostu, bugünkü belalısı Hikmet Karaca, yine rakibi. Hatta ezeli rakipler kendi odalarının seçimini de bırakmış, diğer odaların başkan ve yönetimleri ile de yakından ilgileniyor. Hatta odalara aday ve yönetici bile arıyorlar. Artık en az 30 Mart'ta ki yerel seçim kadar merak etmeye başladım bu seçimin de finalini..

NOT 2: Merkez ilçe Belediye Başkan adayları henüz yine belli değil. İl Başkanı Murat Kılıç'a bakıyorum da, sanki adaylar belliymiş gibi hareket ediyor ama ser veriyor, sır vermiyor. Belki de o da henüz bir şeyi net bilmiyor ama sorun yokmuş gibi davranıyor! Bilemiyorum artık. Cengiz ve Bulutlar'ın yeniden aday edileceği ve Nurhan Yıldız'ın Yakutiye'ye getirileceği söyleniyor ama ben yine de çok emin değilim. Son gün son saatleri bilen biri olarak her türlü değişim olursa, ben şaşmam.

NOT 3: Adı Palandöken'in kesin adayı diye geçiyordu Gökhan Genç'in. Ama sürpriz yaşandı, Ahmet Kazanç oldu Palandöken'de MHP'nin adayı. Herkes o Genç'in küseceğini sandı ama tam aksi, o, işi gücü bıraktı seçim çalışmalarına başladı. Adaymış gibi. Ahmet Kazanç'a destek verdiğini öğrendiğim Genç'i dün de Makine Mühendisler Odası'nı ziyareti sırasında MHP'nin Büyükşehir adayı Prof.Dr.Kamil Aydın'ın yanında gördüm. Valla ne diyeyim. Helal olsun. Nefis yapmamış. Tebriklerim ona..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cevat Bilen 01 Ocak 1970 02:00

    Murat Kılıç belkide bildiğini sanıyordur ne dersin hocam? Bir İl başkanının hiçbirşey bilmemesi doğru olmaz diye belkide kendisine birşeyler söylenmiştir,o da böylece rahat rahat keyifli keyifli dolaşıyordur.Bakalım anya konya ortaya çıktığında kimler gülecek.

  • Kadir 01 Ocak 1970 02:00

    Vedat Bey yazınızın başlığını görünce sizden şunu bekledim. Ahmet Bey gel arkandaki ahlarla yaşayacağına ERZURUMSPOR`u ERZURUMLULARA geri ver. Çek elini Erzurumspor`dan yarattığın pisliği temizle git. Fakat sizde herhalde Belediyesporculardansınız. Ama unutmayın Belediyespor hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Çünkü arkasında 1 yada 2 kişi bile olsa gerçek ERZURUMSPORLULARIN ahı vardır.

  • seyfullahhizarci 01 Ocak 1970 02:00

    Akıllı insanlar muhakkak finali iyi değerlendirirler...yOKSA MEMLEKETTE SELAM VERECEKLERİ BİRİLERİNİ BULAMAZLAR... Geçmişe bir bakarsa iyi olur...