Erzurum Haber Girişi : 13 Aralık 2016 22:00

Genç MÜSİAD'dan anlamlı ziyaret

Genç MÜSİAD'dan anlamlı ziyaret
MÜSİAD Erzurum Gençlik Kurulu Yönetimi asker ve polislere sıcak çorba ikramında bulundu.
Erzurumajans-MÜSİAD Erzurum Gençlik Kurulu Yönetimi asker ve polislere sıcak çorba ikramında bulundu. 

İstanbul'da yaşan ve 44 kişinin şehit, 141 kişinin de yaralandığı terör saldırısının ardından MÜSİAD Erzurum Gençlik Kurulu yönetimi destek amaçlı gece nöbetteki polis ve askerleri ziyaret etti.

Ziyarette nöbetçi polis ve askerlere sıcak çorba ikram eden Genç MÜSİAD'çılar, yaşanan terör saldırısını kınayarak, "Her zaman kahraman asker ve polisimizin yanındayız" mesajı verdi.

GENÇ MÜSİAD Başkan Yardımcısı Barış Koç'un önderliğinde yapılan ziyaretlerde asker ve polislerle soğuk havada samimi ve sıcak bir sohbet yapan GENÇ MÜSİAD üyeleri adına konuşan Başkan Yardımcısı Barış Can Koç, "Polisimize haince, kalleşçe yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Öncelikle şehit polislerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına ise sabır diliyoruz. Türkiye'nin başısağolsun. Bu tür haince yapılan saldırılar bizi asla birbirinizden ayıramaz aksine bir bütün olarak daha da kenetlenmemizi sağlayacaktır. Hainler bilmelidir ki; yıllardır sürdürdükleri bu kötü amelleri ile hiçbir başarıya ulaşamamışlar, bundan sonrada ulaşamayacaklardır. Asla birlik ve bareberliğimize kastedemeyecek ve Türkiyemiz'in istikrarını bozamayacaklar. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada polis ve askerimizin yanındayız" diye konuştu.

Öte yandan, kendilerini ziyaret eden GENÇ MÜSİAD üyelerinin bu anlamlı hareketlerinin kendilerini duygulandırdığını belirten asker ve polisler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.