Bölge Haber Girişi : 15 Temmuz 2010 13:00

Genç sporcunun milli gururu!..

Genç sporcunun  milli gururu!..
Katıldığı uluslararası birçok turnuvada Bozüyük'ün ismini duyuran başarılı sporcu Aybüke Levent, Erzurum'da düzenlenecek olan uluslararası karate turnuvasında Türk Milli Takımını temsil edecek.

Erzurum Ajans-Katıldığı uluslararası birçok turnuvada Bozüyük'ün ismini duyuran başarılı sporcu Aybüke Levent, Erzurum'da düzenlenecek olan uluslararası karate turnuvasında Türk Milli Takımını temsil edecek.
Eskişehir Beden Terbiyesi Karate Takımı sporcusu olan ve Bozüyüklü olan Aybüke Levent, 16-18 Temmuz tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de yapılacak olan uluslararası karate turnuvasında Türk Milli Takımını temsil edecek. Türkiye'yi temsilen 11 bölgeden 22 sporcunun katılacağı turnuvada Aybüke, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Balıkesir, Afyon illerinden 2. bölge sporcusu olarak 2 sporcudan birisi olmayı başardı. Bursa'da yapılan ve 300 sporcunun katıldığı bölge elemelerinde, 1996-1997 doğumlular 50 kiloda şampiyon olarak, Erzurum'daki turnuvaya katılmaya hak kazanan Aybüke, 5.'si yapılacak olan Geleneksel Palandöken Uluslararası Karate Şampiyonasında Türk bayrağını göndere çekmek için mücadele edecek. Turnuvaya ve Suriye, İran, Azerbaycan ile Gürcistan ülkelerinin sporcularının katılması bekleniyor.
Aybüke Levent, ayrıca ağustos ayında Yenizelanda'da gerçekleşecek olan karate turnuvasında 8 sporcu ile birlikte yine Türk Milli Takımını temsil edecek. Yenizelanda öncesi Palandöken'deki turnuva Aybüke'nin kendini sınaması için büyük önem taşıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.