Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Nisan 2016 20:03

Gençlik liderleri engelli çocukları sevindirdi

Gençlik liderleri engelli çocukları sevindirdi
Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret eden gençlik liderleri ve gönüllü gençler, çocuk gelişimi kursiyerlerinin yapmış oldukları oyuncakları engelli öğrencilere hediye etti.
Erzurumajans-Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret eden gençlik liderleri ve gönüllü gençler, çocuk gelişimi kursiyerlerinin yapmış oldukları oyuncakları engelli öğrencilere hediye etti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Yakutiye Gençlik Merkezinde devam eden Çocuk Gelişimi kursiyerlerinin yapmış oldukları oyuncakları engelli öğrencilere hediye ettiler.

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, "Bir ayı aşkın süreyle engelli öğrencilerimize hediye edeceğimiz oyuncakların yapımıyla uğraştık. Oyuncakların yapımında emekleri geçen Çocuk Gelişimi eğitmenimiz Zeynep Ravza Yavuz ve öğrencilerine, ayrıca projelerinin uygulanmasında destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Kasım Karaca da sosyal sorumluluk projesinden ötürü Yakutiye Gençlik Merkezine çalışanlarına teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.