Bölge Haber Girişi : 07 Mayıs 2010 18:56

Gençlikspor voleybol takımı 3. ligde!..

Gençlikspor voleybol takımı 3. ligde!..
Erzurum Gençlikspor Erkek Voleybol Takımında 3. Lige yükselme sevinci yaşanıyor. Bu sezon Antrenör Eser Kağızmanlı yönetiminde başarılı bir performans

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlikspor Erkek Voleybol Takımında 3. Lige yükselme sevinci yaşanıyor. Bu sezon Antrenör Eser Kağızmanlı yönetiminde başarılı bir performans gösteren Gençlikspor Erkek Voleybol takımı, Sivas’ta da büyük bir başarıya imza attı. Erzurum ekibi 8 takımın katıldığı turnuvada rakiplerinin arasından sıyrılarak adını 3. Lige yazdırdı.
Önümüzdeki sezon Erzurum’u Aroma Voleybol 3. Liginde temsil etmeye hak kazanan Mavi-beyazlılarda büyük bir sevinç yaşanıyor. Antrenör Eser Kağızmanlı ve talebeleri Aroma Voleybol 3. Ligine yükselmenin kendileri için gurur verici bir gelişme olduğunu belirterek, amaçlarının 3. Ligde de başarılı olarak ligde kalıcı olmak olduğunu söylediler.
Takımını zafere taşıyan genç antrenör Eser Kağızmanlı, “Önce eleme maçlarında başarılı olduk. Ardından da 48 takım arasına kaldık. Şimdi de 23-27 Nisan tarihlerinde Sivas’ta yapılan 3. Lige yükselme maçlarında başarılı bir performans sergileyerek 3. Lige yükseldik. Çok sevinçliyiz. Bize destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan ile Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.