Türkiye Haber Girişi : 17 Şubat 2016 20:35

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Ankara açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Ankara açıklaması
Ankara'da 5 kişinin öldüğü 10 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Genelkurmay Başkanlığı tarafından yazılı açıklama yapıldı.
Erzurumajans-Ankara'da 5 kişinin öldüğü 10 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Genelkurmay Başkanlığı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.31'de Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına, İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşaktaki trafik ışıklarında bekledikleri esnada bir terör saldırısı düzenlenmiştir. 

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımız ile vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.