Spor Haber Girişi : 28 Eylül 2014 15:23

GHSİM'de Taşkesenligil dönemi

GHSİM'de Taşkesenligil dönemi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Fuat Taşkesenligil atandı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Fuat Taşkesenligi atandı. Süleyman Arısoy'dan boşalan koltuğa bundan böyle Taşkesenligil oturacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Fuat Taşkesenligil'i Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandığını duyurdu. Erzurum GHSİM'de bir yılı aşkın süredir Spor Şube Müdürü olarak görev yapan Fuat Taşkesenligil, kuruma il müdürü olarak atandı. Erzurum GHSİM'de Süleyman Arısoy'un ardından Nisan 2014'ten beri Memduh Ceyhan İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürütüyordu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Erzurumlu bürokrat, daha önce Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi'nde bölüm sekreteri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde de Fakülte Sekreteri olarak görev yaptı. Taşkesenligil, Erzurum GHSİM'ne şube müdürü olarak atandıktan sonra bir yılı aşkın süredir Spor Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SNMCRL 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH UTANDIRMASIN.ALLAH HAYIRLI VE UĞURLU ETSİN.ERZURUMUN SİZDEN ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLERİ VAR.İNŞALLAH BAŞIRILI OLURSUNUZ.

  • Rt25 01 Ocak 1970 02:00

    Isabetli bir atama çalışkan bir arkadaş hayırlı olsun

  • rec 01 Ocak 1970 02:00

    Hayırlı olsun Allah utandırmasın