Spor Haber Girişi : 23 Temmuz 2012 15:30

Goalbal Milli takımı Erzurum'da Londra'ya bileniyor

Goalbal Milli takımı Erzurum'da Londra'ya bileniyor
Erzurum’da kampta bulunan Görme Engelliler Goalball Milli takımı, idmanların temposunu her geçen gün artırıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da kampta bulunan Görme Engelliler Goalball Milli takımı, idmanların temposunu her geçen gün artırıyor. Erzurum kampının mükemmel bir ortamda geçtiğine işaret eden Görme Engelliler Goalball Milli takımı Teknik Direktörü Gökhan İnce, Erzurum kampından Londra Paralimpik Oyunları’na katılacak olan tüm rakiplere gözdağı verdi. 10 kişiden oluşan Görme Engelliler Goalball Milli Takımı teknik ve taktik idmanlarını Erzurum Spor Salonu’nda yapıyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın tesislerin kapılarını kendilerini açması sonucu iyi bir çalışma ortama bulduklarını ve bu çalışma ortamında kampı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Görme Engelliler Goalball Milli Takımı Teknik Patronu Gökhan İnce, 28 Ağustos’ta start alacak olan Londra 2012 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizerek iddialı olduklarını söyledi. Kadroda birbirinden yetenekli sporcuların bulunduğuna işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, “Şu anda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kamp Eğitim Merkezi’nde konaklıyoruz, teknik taktik idmanlarımızı Erzurum Spor Salonu’nda yapıyoruz. Oyuncularımızın performansından memnunuz” dedi. Görme Engelliler Goalball Milli takımı Kamp Müdürü İsrafil Bayrakçı ise Görme Engelliler Federasyonu olarak Erzurum’da yaptıkları kampta kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür ederek, kampın güzel geçtiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.