Göğebakan istifanın eşiğinde!

Erzurum Baro Başkanlığına seçilen Avukat Talat Göğebakan, aynı zamanda MHP'nin de Merkez Disiplin Kurulu üyesi. 12 Ekim tarihinde yapılan Baro Başkanlığı seçiminde iki aday ile birlikte girdiği yarışta ipi göğüsleyerek başkan seçilen Göğebakan, Kurul üyeliğinden ayrılmayı düşünüyor ama bu konuda nihayi kararı Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye bıraktı. Dün başkente giden ve muhtemelen Salı günü MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek olan ve bu konuyu konuşacak olan Göğebakan, yeni görevi için yasal engel bulunmamasına rağmen Genel Başkanın vereceği karar doğrultusunda hareket edecek. Çiçeği burnundaki Baro Başkanı Göğebakan, Adnan Fatin Özdemir'in başkanlığını yaptığı 9 kişiden oluşan MHP Disiplin Kurulu üyeliğinden ya istifa edecek ya da bu görevine de devam edecek. Talat Göğebakan, Baro Başkanı olarak tarafsız olduğunu ifade ederken, ''Yasal bir zorunluluk olmadığını biliyorum. Baro Başkanlığı yaparken aynı zamanda bir siyasi partide kurul üyeliği yapmamın uygun olup olmayacağını genel başkanımızın taktirine bırakacağım. Ben istifa taraftarıyım ama bu işlerde titiz olan genel başkanımız uygun bulmazsa elbette ki o görevime de devam edeceğim'' diye konuştu.

ODASI ÇİÇEK BAHÇESİ..


Bu arada, aradan onca zaman geçmesine rağmen Göğebakan'ın ziyaretçileri eksik olmuyor. Zaman zaman heyetler halinde gelen kurum, kuruluş ve STK temsilcileri, Göğebakan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuyor, kutluyorlar. Yoğun ziyaretçi trafiğinden dolayı çoğu zaman Kızılay İşhanındaki ofisine de gidemeyen Talat Göğebakan'ın makam odası da gelen çiçeklerin çokluğundan çiçekciyi andırıyor.

CEMAAT OYUNU DA ALDIĞIM DOĞRUDUR

Ziyaret ettiğimizde 'Cemaat oyları ile başkan oldu şeklinde ithamlar var' dediğimizde, ''Doğrudur. Ben cemaatten de oy aldım, kuzeylisinden de güneylisinden de. Her kesimden oy aldım ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Herkesin, her kesimin oy verdiği bir aday olarak kazanmak çok güzel bir şeymiş. Hepsine teşekkür ediyorum''dedi.

YANDIRMAZ'LA KARŞILIKLI TEBRİK!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.