Erzurum Haber Girişi : 21 Temmuz 2014 03:07

Gölbaşı'nda dönüşüm başlıyor

Gölbaşı'nda dönüşüm başlıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen twitterdan açıkladı: Gölbaşı'nda dönüşüm başlıyor...
Erzurumajans-Başbakan Erdoğan'ın talimatının ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı için start veriyor.

Başbakan Erdoğan'ın Erzurum ziyaretinde "Yakutiye bölgesini gecekondulardan arındırın" talimatı üzerine Büyükşehir Belediyesi kantsal dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Gölbaşı'nın çehresini değiştirecek bir projenin hazırlıkları içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Erzurum'u Doğu'nun cazibe merkezi yapmak için gece- gündüz çalışacağız. Şehrimizin önemli mahallelerinden olan Gölbaşı için çok yakında star veriyoruz" dedi.

GÖRSELLERİ YAKINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ

Twitter hesabından Gölbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sekmen, Çalışmaların sürdüğünü Gölbaşı ile alakalı önemli görseller hazırladıklarını ve bu görselleri yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti. Erzurum'da bir yandan proje üretip, bir yandan da iş yaptıklarının altını çizen Sekmen, "Erzurum'a yaptığımız her hizmetin altında, halkımıza verdiğimiz sözler var. İstisnasız tüm ekibimle gece- gündüz durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Sahirde çalışan, sabah işbaşı yapan bir ekibim var. Biz Erzurum için aşkla şevkle çalışacağız dedik. Destek istedik, dua istedik. Şimdi çalışma zamanı. Erzurum Doğu'nun cazibe merkezi olacak inşallah" açıklamalarında bulundu. Levent Akpınar/ Eksi25haber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • poyraz 01 Ocak 1970 02:00

    AZ SABREDİN BÜYÜK BAŞKAN YIKIYOR ALLAHIN İZNİYLE BAŞKA YERDE KAVGA OLUYOR NE KISMETSE GÖLBAŞI ADI GEÇİYOR