Görev anlaşılmıştır sultanım

25 günlük sevinci bozdu, Diğer bir ifadeyle RTEnin üzülmesine ançak 25 gün dayanabildi. Fabrika ayarlarına ikiside dönüverdi, Iftar sofralarında kendine geldi beş on gün nasıl dayandi bağırmadan, tehdit etmeden, parmak sallamadan, ayar çekmeden çok sıkılmıştır, zor dayanmıştır.

Meclis Başkanı seçiminden sonra rahatladı, kendine geldi oh be dünya varmış Devlet'imiz sağ olsun. O rahatladı, ama %60 ın kabusu geri döndü. Önemli olan da onun rahatlaması gerisi fasafiso.

RTE koalisyon istese ne eder eder yapardı. Hayır demeleri olmazda direnmeleri RTE koalisyon istemiyor onun için yoksa, omurga, dik durma, milli hassasiyetler bunlar işin sosu, süsü, besin Değeri ve kalorisi yok yersen.

Dikkat edin RTE erken seçim demiyor yeniden seçim diyerek mevcut seçilenlerin yüreğin su serpiyor. İstemezükcülerin endişelerini gidermek için, karar vericilerin elini güçlendiriyor, işini kolaylaştırıyor.

Yani aynı adaylarla aynı sıralarda seçime gidilecek. Korkmayın maraza çıkarmayın yeniden seçileceksiniz teminatı veriyor.

Nasıl olsa bütün partiler oylarını attıracaklar ya, mebus sayıları artacak mevcutlara bir ziyanı olmadığı gibi fazladan da kazanacaklar. Hem kazara şu an vekil olup da (Allah muhafaza) seçilemeyenler olursa onları emekli edecek düzenlemeleri bütün partiler bir araya gelip halledecekler.

O sıra ben asla HDP ile bir araya gelmem demez korkmayın daha önce maaşları için çok bir araya gelmişlerdi de ordan biliyoruz.

Eee emekli mebus olma avantajlarını da garantiye aldılarsa sorun kalmıyor artık erken mi?yeniden mi? Fark etmez, bütün yolların yeniden seçim meydanına çıkması için diğer bütün yolları, kavşakları kapatma işi iyi bilen taşerona verilmiş, hemde götürü olarak.

Diyeceksiniz ki yine aynı tablo çıkarsa ne olacak?
Böyle olma ihtimali çok yüksek üç aşağı beş yukarı aynı olur o sıra ne yapacaklar?
Olacak belli sultanımızın DURMAK YOK YOLA DEVAM parolası ilham kaynağı olarak devreye girecek, taa ki AKP tek başına iktidar olana kadar.

Yeni seçim, tekrar seçim, erken seçim, zamanında seçim adları altında RTE yi memnun edene kadar, yeter diyene kadar. Zaten halkımız da o kadar anlayışsız değil bu işin RTE yi memnun etmek için yapıldığını anlar belkide üçüncüye kalmadan işi sahibine teslim eder, cenaze ortada kalacak değil ya diğerleri sahip çıkmıyor, çıkmak isteyenlere hücum ediliyor kokmasın diye taliplisine istemeye istemeye de olsa teslim edilecek.

Beklenende bu, istenende bu, kurgulananda bu.
H
amasi, içi boş hört,zörtlere, uçuz babalanmalara bakmayın siz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dost 01 Ocak 1970 02:00

    RTE ye kızan cemaat mensupları gibi iktidarı al aşağı etmek için çalışırdı. Vaktini kahve köşelerinde geçirmezdi ! Yazınızda bu nedenle samimiyet yok. Siz faş oynamaya devam edin!

  • agzina saglik 01 Ocak 1970 02:00

    Ne güzel anlattın ağzına sağlık. Allah bu mübarek günler hatırına bizi hepsinden hayırlısı ile kurtarsın selamete çıkarsın. Amin