Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2012 09:30

Görme engelliler Milli takımı Erzurum'da

Görme engelliler Milli takımı Erzurum'da
Erzurum, bugünlerde bir çok ülke ile Türkiye’de çeşitli branşların Milli takımlarına kamp için ev sahipliği yapıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum, bugünlerde bir çok ülke ile Türkiye’de çeşitli branşların Milli takımlarına kamp için ev sahipliği yapıyor. Görme Engeliler Goalball Milli takımı da Erzurum’da kampa girdi.
Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde kampa giren Görme Engelliler Goalball Milli takımı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Nezaket ziyaretine Görme Engeliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu İsrafil Bayrakçı, Milli takım antrenörü Gökhan İnce ile Futsal antrenörü Latif Bayrakçı ve sporcular katıldı. Erzurum olarak Görme Engelliler’de Londra’da yapılacak olan Paralimpik olimpiyatlarına iki sporcu göndermenin gururunu yaşadıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Görme Engelliler Goalball Milli takımının Erzurum’da kamp yapmasının kendilerini sevindirdiğini beliriterek, Millilere başarı dileğinde bulundu.
ERZURUM ÜÇÜNCÜ OLDU
Buarada Erzurum Görme Engeliler Goalball Ligi’nde dev rakiplerine kafa tutarken, ligde üçüncü oldu. Çift devreli müsabakalar sonunda sekiz takımın mücadele eğttiği ligde Erzurum Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Goalball L’gi'nde üçüncü olma başarısı gösterdi. Ligde Ankara Goalball Spor Kulübü ilk sırada yer alırkan, İstanbul Görmeyenler Gençlik (İSGÖR)ise ikinci oldu. Kısa sürede bu seviyeye geldiklerini belirten Antrenör Latif Bayrakçı, “Seneye hedefimiz lig şampiyonluğu, bunu kazanmak için mücadele edeceğiz,bu kapasiteye sahip sporculara sahibiz. Destek verildiği müddetçe görme engellilerin ve özelliklerde Erzurumlu görme engellilerimizin neler yapacağını herkese göstereceğiz. Erzurum Görme Engeliler Spor Kulübü olarak Olimpiyatlara iki sporcu göndermenin de gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.