Spor Haber Girişi : 07 Temmuz 2018 16:15

Göz Göz'den Erzurum reklamı...

Göz Göz'den Erzurum reklamı...
Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde kampa giren Göztepe'nin Erzurum ile ilgili hazırladığı video büyük beğeni topladı...
Erzurumajans-Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde kampa giren Göztepe'nin Erzurum ile ilgili hazırladığı video büyük beğeni topladı. 8'i Süper Lig'den olmak üzere bu sezon 60 takımın kamp yapacağı Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, gelen takımların ve futbolcuların beğenisini kazandı.

Sahaların bakımı, takımlara sağlanan imkanlar tam not alırken, kampa giren kulüpler de memnuniyetlerini farklı yollarla gösteriyorlar. İzmir'in sarı kırmızı ekibi Göztepe de hazırladığı bir tanıtım videosunu sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Erzurum Kampı'nın güzel geçtiğine vurgu yaptı. Rahmetli sanatçımız İbrahim Erkal'ın efsane olan "Hadi gel Erzurum'a gel" şarkısını videonun müziği yapan ve herkesi Erzurum'a davet eden tanıtım videosu çok beğenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cevdet AĞYÜREK 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumun turizmine, ekonomisine ve kalkınmasına vereceği katkıdan dolayı bu filmi hazırlayan, sunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim