Bölge Haber Girişi : 23 Haziran 2010 00:06

GSİM'den Erzurum'a futbol okulu!..

GSİM'den Erzurum'a futbol okulu!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yakında yenilenen yüzü ile hizmete girecek olan 3 Temmuz Stadında Futbol Okulu açacaklarını söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yakında yenilenen yüzü ile hizmete girecek olan 3 Temmuz Stadı’nda Futbol Okulu açacaklarını ve yan yana yapılan iki sentetik sahadan birinde Futbol Okulu çalışmalarının yapılacağını söyledi. Çintimar, “3 Temmuz Stadımızı yakında yenilenen haliyle spor severlerin hizmetine sunacağız. Ayrıca burada açacağımız futbol okulu sayesinde Erzurum’un ve Türk Futbolunun geleceği için futbolcu yetiştireceğiz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 3 Temmuz Stadı’ndaki çalışmaları yakından takip ederken, basın mensupları ile yan yan yana yapılan iki sentetik sahanın inşaatını gezdi. Çintimar, Futbol Okulu’nda iki bayan, iki de erkek antrenörün görev yapacağını belirterek, futbol okulunun 12 ay süreyle hizmette olacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.