Ekonomi Haber Girişi : 01 Ağustos 2012 20:15

GÜBRETAŞ’dan hediye yağmuru

GÜBRETAŞ’dan hediye yağmuru
60’ıncı yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ’ın bu yılki ilk satış kampanyası olan Nar Gibi Kampanya’nın talihlileri 27 Temmuz’da İstanbul’da Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.
Erzurum Ajans-Sektörünün lider firması GÜBRETAŞ’ın çiftçi ve bayilerine yönelik düzenlediği 1 Ocak - 25 Haziran tarihlerini kapsayan ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanya’nın talihlileri belli oldu. Traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar onlarca hediyenin dağıtıldığı ve 700 bine yakın katılımın olduğu Nar Gibi Kampanya’da en büyük hediye olan traktörün sahibi Siirt’ten Mesut Saya oldu. Tüketiciler arasında yapılan çekilişte üç adet verilen 2012 model camlı kamyoneti Edirne’den Selim Evren, Balıkesir’den Vedat Levent, Erzincan’dan Kadir Kurt kazandı. Bayiler için yapılan çekilişte ise 2012 model Ford Transit 3305 kamyonet Ağrı ilinde bulunan Hamur Tarım Kredi Kooperatifi’ne gitti.

Milli Piyango İdaresi’nin izni ve denetimiyle yapılan kampanyada, talihliler 27 Temmuz’da İstanbul’da yapılan Noter huzurundaki çekilişle belirlendi. Kampanyada ödül kazanan talihlilerinin listesi ise GÜBRETAŞ’ın internet sayfasında yayınlandı.

Talihlilere hediyeleri 10 Eylül-26 Ekim tarihleri arasında teslim edilecek.

Osman Balta: Bu kampanyalar 60 yılın teşekkürü için

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, son 5 yılda Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olan GÜBRETAŞ’ın başarıyı geleneğe dönüştürdüğünü vurgulayarak, 60. yıl anısına düzenlenen ilk kampanyanın sonuçlarını değerlendirdi.

Genel Müdür Balta, şöyle devam etti: “Kampanyalarımız ile yarım yüzyılı aşan başarılarımızda pay sahibi olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Mart ayına kadar etkisini sürdüren aşırı kar yağışlarına rağmen, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti. Noter huzurunda bu katılımcılar arasından yaptığımız çekilişte, kampanya ikramiyeleri Türkiye’nin dört bir yanından farklı illere gitti. Bu dağılım da ülkemizin her köşesinde GÜBRETAŞ markasının benimsendiğinin bir göstergesiç Çiftçilerimiz bizden gübre alırken de, ekerken de, biçerken de kazanmaya devam ediyor.”

Yeni sezon kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek

GÜBRETAŞ’ın yılın ikinci kampanyası ise 16 Temmuz’da başladı. Yeni kampanyada da çiftçiler ve bayiler yine hediye yağmuruna tutulacak. 16 Temmuz-31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan “GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de” adlı satış kampanyasının talihlileri ise 15 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak çekilişle belirlenecek ve hediyeler 2013 Nisan-Mayıs aylarında kazananlara teslim edilecek.

Kampanya tarihleri arasında çiftçilerin başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere GÜBRETAŞ bayilerinden tek seferde aldıkları her 500 TL’lik katı gübre için bir çekiliş hakkı elde ederken, bayiler ise kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin TL tutarındaki GÜBRETAŞ katı gübre alımı için bir çekiliş hakkı kazanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.