Bölge Haber Girişi : 04 Haziran 2016 19:45

Güneş Vakfı gençlik kolları üyelerine katılım belgeleri verildi

Güneş Vakfı gençlik kolları üyelerine katılım belgeleri verildi
Güneş Vakfı Başkanı ve Ardahan Üniversitesi İnsani ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan 4. Uluslararası Türk Şöleni'nde azim ve kararlılıkla çalışan Güneş Vakfı Gençlik Kolları üyelerine Katılım belgelerini verdi.
Erzurumajans-Güneş Vakfı Başkanı ve Ardahan Üniversitesi İnsani ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan 4. Uluslararası Türk Şöleni'nde azim ve kararlılıkla çalışan Güneş Vakfı Gençlik Kolları üyelerine Katılım belgelerini verdi. 

Prof. Dr. Ceylan, "Bu yıl 4. sünü gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Türk Şöleni'nde görev alan ve şölen boyunca istekle çalışan başta Güneş Vakfı yönetimine, üyelerine ve Gençlik Kollarına teşekkür ederim. Şunu da belirtmek isterim ki bu şölenler ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. Nasıl bugüne kadar bizler düzenlediysek bundan sonrada eminim ki gençler düzenleyecektir."dedi.

Güneş Vakfı'nın bu alanlardaki çalışmalarının devam edeceğini belirten Gençlik kolları üyeleri, Güneş Vakfı Gençlik Kolları ise Sadece Türkiye için değil Tüm Türk Dünyası açısından büyük çalışmalar yapan Güneş Vakfı ailesi içerisinde bulunmaktan gurur duyduklarını, Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan'a bu büyük aileyi kurduğu için minnettar olduklarını belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.