Erzurum Haber Girişi : 10 Mart 2017 19:00

Güneş Vakfı'ndan Düsen Kaseinov'a doğum günü mesajı

Güneş Vakfı'ndan Düsen Kaseinov'a doğum günü mesajı
Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Türk Dünyasının Ulu Çınarı Düsen Kaseinov'un doğum günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Türk Dünyasının Ulu Çınarı Düsen Kaseinov'un doğum günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, "Güneş Vakfı olarak uzun yıllar boyunca yapmış olduğunuz sosyal ve kültürel faaliyetler esnasında sizleri Erzurum'da ağırlamaktan mutluluk duyduk. Türk Dünyasının kültürel ve sosyal manada kalbinin attığı yerlerden biri olan Erzurum'a her seferinde duymuş olduğunuz özlem ve muhabbeti çeşitli vesilelerle ifade ettiniz. Erzurum'da birlikte düzenlediğimiz Uluslararası Türk Şölenleri ile değişik coğrafyalardan gelen bilim insanları konuştular, kaynaştılar ve geleceğe dair görüşlerini ifade ettiler. Yapılan bu çok anlamlı işler Tür Dünyası adına gelecek için ümit vericidir. TÜRKSOY çatısı altında Türk Dünyası adına yapmış olduğunuz kıymetli hizmetler, meyvelerini verecek, serpmiş olduğunuz tohumlar filizlenecek ve Türk Dünyası gençliğine yeni ufuklar açacaktır" diye konuştu.

Güneş Vakfı olarak TÜRKSOY ile yaptıkları ortak faaliyetlerin devamı, Türk Dünyası'nın birikmiş sorunlarının çözümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini anlatan Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, "Umudumuz sizin gibi ulu çınarların sayısının artması ve ömrünü Türk Dünyası'na adayan insanların ülkemizde var olmasıdır. Bu vesile ile Güneş Vakfı olarak Türksoy'a ve sizlere olan minnettarlığımızı bildirir, Türk Dünyası adına yürütmüş olduğunuz başarılı faaliyetlerin sizinle birlikte uzun yıllar devam etmesini temenni ederiz. Sayın Düsen KASEİONOV, 70. Yaş gününüz kutlu olsun." Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.