Spor Haber Girişi : 08 Kasım 2012 17:00

Güreşçilerden Katırcı'ya ziyaret

Güreşçilerden Katırcı'ya ziyaret
Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve beraberindeki eski güreşçiler, Yakutiye Kaymakamlığına atanan ve bir süre önce görevine başlayan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Erzurum Ajans-Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve beraberindeki eski güreşçiler, Yakutiye Kaymakamlığına atanan ve bir süre önce görevine başlayan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

“Erzurum’a ve Yakutiye ilçesine hoş geldiniz” diyen Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak, kendisinden spor adına ve ata sporumuz güreş adına önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.

Güreş camiasının ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum’a en iyi şekilde hizmet edeceğini belirtti. Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ile eski güreşçilerden Eser Ağgün ve GHSİM Güreş Antrenörlerinden Nedim Çelik’in de hazır bulunduğu ziyaret oldukça neşeli bir ortamda geçti. Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ata sporumuz güreşi çok sevdiğini ve elinden gelen desteği vereceğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.