Bölge Haber Girişi : 19 Haziran 2010 00:03

Halk otobüslerine sivil denetim!..

Halk otobüslerine sivil denetim!..
Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, kent merkezinde taşımacılık yapan Halk Otobüsleri ve Minibüslerin yol açmış olduğu kural ihlallerini tespit etmek ve önüne geçmek amacıyla özel ekip kurdu.
Erzurum  Ajans-Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nce kent merkezinde taşımacılık yapan Halk Otobüsleri ve Minibüslerin yol açmış olduğu kural ihlallerini tespit etmek ve önüne geçmek amacıyla Trafik tescil ve Denetleme Müdürlüğünde görevli 3 Polis Memurunu sivil olarak görevlendirdi.
Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, “Görevli memurlar taşımacılık yapan araçlara değişik yer ve zamanlarda kendilerini deşifre etmeden yolcu gibi binerek ışık ihlali, fazla yolcu, hatalı araç kullanma gibi kural ihlallerini gerçekleştirenleri tespit ederek Trafik Kanununun İlgili Maddelerinin karşılığı olan cezai yaptırımları uygulayacaklardır” denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.