Erzurum Haber Girişi : 15 Nisan 2014 00:27

Hastane Kampüsü yeniden ihaleye çıkıyor

Hastane Kampüsü yeniden ihaleye çıkıyor
19 mart'ta yapılan ikinci ihalesi de iptal edilen Sağlık Kampüsü için 40 gün içerisinde yeni bir ihaleye çıkılacak.
Erzurumajans-19 mart'ta yapılan ikinci ihalesi de iptal edilen Sağlık Kampüsü için 40 gün içerisinde yeni bir ihaleye çıkılacak.

Dün Palandöken'in ve Erzurumajans'ın okuyucularına manşetten duyurduğu "Sağlık Kampüsü İhalesi iptal edildi" haberi kentte büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu arayan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, "Kampüs en kısa sürede yeniden ihale edilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başbakan'ın söz verdiği gibi hastane kampüsünde en kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirten Ak parti İl Başkanı Kılıç, "Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'yla iki kez görüşme imkanım oldu. Konunun hukuki bir süreç olduğunu söyledi. Hastane kampüsü yeniden ihale edilecek. Bakanımıza Erzurum'un kış memleketi olduğunu ve inşaat sezonunun kısa sürdüğünü ilettim. Oda konuyu yakından takip ettiğini ve ihalenin en kısa sürede gerçekleştirilerek, bu yaz inşaat çalışmalarına başlamayı hedeflediklerini söyledi." diye konuştu.

KİMSENİN TEREDDÜTÜ OLMASIN

Bu konuda kimsenin endişeye kapılmaması gerektiğini de ifade eden Kılıç, "Sayın Başbakanımız Erzurum'da halka bizzat kendisi açıkladı. Hastane kampüsü en kısa sürede yapılıp bitirilecek. Gerek biz, gerek Milletvekillerimiz konuyu yakından takip ediyoruz. Kimsenin bir tereddütü olmasın. O kampus Erzurum'a yapılacak" dedi.

(Kaynak:Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.