Erzurum Haber Girişi : 10 Temmuz 2013 02:37

Havalimanında polis dayak yedi ama...

Havalimanında polis dayak yedi ama...
Erzurum Havalimanı'nda görevli polis memurları, kalabalık bir grup tarafından dövüldü. Saldırganların emniyet amiri tanıdığı çıktı, olay örtbas edildi...
Erzurumajans-Orkun Çizmeli'nin haberi-Erzurum Havalimanı'nda görev yapan polis memurları, X-Ray cihazından geçerken, uyarı sinyali çalan şahsı, yeniden cihazdan geçmesi için yönlendirince, şahsın yakınları tarafından feci şekilde dövüldü. Polis döven şahıslar, üst düzey tanıdıkları çıktı, olay örtbsas edildi, polisler yedikleri dayakla kaldı...

İddiaya göre, Erzurum Havalimanı'nın akaryakıtını karşılayan firmada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs, bir yakınını yolcu etmek üzere havalimanına geldi. İsmi sır gibi saklanan şahıs, yakınının X-Ray cihazından geçtiği sırada uyarı sinyalinin çalmasına rağmen, görevli polis memurlarından "torpil" yapmalarını istedi. Ancak polis memurları, bunu kabul etmedi ve şahsın yeniden cihazdan geçmesini istedi. Bu sırada polislerle, akaryakıt şirketinin güvenlik görevlisi arasında sözlü tartışma çıktı. Güvenlik görevlisinin yakınlarının da devreye girmesiyle birlikte tartışma, kavgaya dönüştü.

Polis memurları, akaryakıt şirketinin güvenlik görevlisi ve yakınlarından şikayetçi oldu ancak, kendilerine saldıran şahıslardan birinin polis teşkilatında etkili bir tanıdığı ortaya çıktı. Bu kişinin, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ndeki tanıdıklarıyla temasa geçti ve olayın kapatılmasının sağlanmasını 'rica' etti. Bunun üzerine şikayetçi polislere gerekli "ayar" verildi ve şikayetlerinden vazgeçmeleri sağlandı.

Bu gelişme üzerine şikayetlerinden vazgeçmek zorunda kaldığı bildirilen polis memurlarına yedikleri dayak kar kaldı.

EMNİYET: TARTIŞMA VAR, KAVGA YOK

Öte yandan olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, dün saat 13.30-14.00 saatleri arasında olayın yaşandığı ancak tartışmanın, iddia edildiği gibi kavgaya dönüşmediği ifade edildi. Ramazanın ilk gününde cereyan eden olayda polislerin dövülmesinin ve ardından da şikayetçi olmalarının engellenmesinin söz konusu olmadığının belirtildiği açıklamada, "Kim tarafından olursa olsun polise herhangibir darpta bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılır. Ancak bu olayda tartışma yaşandığı doğrudur fakat kavga veya darp yoktur" denildi... (Kaynak: Erk Haber)

NOT: Haberde kullanılan fotoğraflar arşivdir ve yaşanan olayla bir ilgisi yoktur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yoncalik, 01 Ocak 1970 02:00

    ... habere bak sonra emniyetin aciklamasini oku...Ve sonrasinda gel sen bu emniyete güven, itimat duy...Yaziklar olsun..Emniyet bastan-asagi istifa etmeli. Lütfen degerli gazeteci arkadas bu isin pesini birakma ve ayrica cesaretinizden dolayida sizi kutlarim.

  • aliz 01 Ocak 1970 02:00

    NOT: Haberde kullanılan fotoğraflar arşivdir ve yaşanan olayla bir ilgisi yoktur. bu fotoğrafı görerek okuduk emniyete saydırdık eee sonra bu foto arşive ait denildimi biz emniyetin açıklamalarına inanırız

  • 1y1k 01 Ocak 1970 02:00

    Ya ağa doğacaksan ya ağa bulacaksan devir ağadevri

  • koto 01 Ocak 1970 02:00

    ee burası ERZURUM,ee burada TORPİL çok ,polis ne yapsın yediği dayak yanına kar olmuş allah yardım ede bu millete