Erzurum Haber Girişi : 23 Mart 2020 12:15

Helal olsun sana!

Helal olsun sana!
Korona Virüse karşı alınan önlemler nedeniyle çok sayıda kişi işsiz kalırken, Erzurum’da Üçler Kebap Salonu sahibi Mustafa Atmaca, çalışanlarının iki aylık maaşını ödeyerek, işyerini Ramazan ayı sonuna kadar kapattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Dünyayı kasıp kavuran Korona Virüs nedeniyle ülkede alınan önlemler özel sektör çalışanlarını vurdu. Virüsün yayılmaması için çeşitli sektörlerde işyerlerinin geçici olarak kapatılmasından sonra çok sayıda kişi işsiz kalırken, Erzurum’un köklü esnaflarından olan Hacı Mustafa Atmaca örnek bir davranış sergiledi. Tüm çalışanlarının iki aylık maaşlarını ödeyen Atmaca, önlemler kapsamında iş yerlerini Ramazan ayı sonuna kadar kapattı.

“İNŞALLAH YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Palandöken İlçesindeki işyerinin önünde çalışanlarıyla bir araya gelen Hacı Mustafa Atmaca, “Devletimizin, milletimizin yanındayız. İnşallah bu olayı en kısa zamanda atlatırız. Bizim devletimiz güçlüdür. Devletimizin direktifleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Biz de iki ay boyunca ki Ramaman ayını da buna dahil ettik. Bayramdan sonra hizmetimize devam edeceğiz. Bu arada mağdur olmasınlar diye tüm arkadaşlarımızın iki aylık maaşlarını da ödedik. Bu sıkıntılı süreci atlattıktan sonra yine birlikte olacağız” dedi. Çalışanlar Atmaca’yı, “Allah razı olsun” diyerek alkışlarla uğurladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat akbulut 01 Ocak 1970 02:00

    Hacım Allah c.c Sizden razı olsun İnşaAllah diğer güçlü esnaflarımızda İnşaAllah sizi örnek alırlar

  • Müşteri 01 Ocak 1970 02:00

    Tebrik ederiz. Dürüst ve hakkaniyetli esnaf her zaman kazanır.

  • Dynasty 01 Ocak 1970 02:00

    Reklam kokan hareketler bunlar

  • Levent kerim 01 Ocak 1970 02:00

    Tebrikler

  • Hacıya selam 01 Ocak 1970 02:00

    Hacı Allah sana daha çok versin. İnsanlığın unutulduğu günlerde insanlığı hatırlattın. İnşallah açılış zamanında, çok daha iyi günlerde, Erzurumlular da senin dükkanını şenletir.

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    İşte insanlık bu. Allah senden razı olsun.

  • Cemcaz 01 Ocak 1970 02:00

    Haci dogru is yaptin.

  • Icci 01 Ocak 1970 02:00

    Allah sana hep verecek adam ,sen dadaşın,sakalına takkane kurban,şu zor dönemde huzur veren bir haber