Bölge Haber Girişi : 13 Mayıs 2011 17:01

Hemşirelik haftasında anlamlı sergi!..

Hemşirelik haftasında anlamlı sergi!..
Türk Hemşireler Derneği Erzurum Şubesi tarafından Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen Yüze Yüz Gülen Yüz isimli tematik fotoğraf sergisi Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi'nde açıldı.

Erzurum Ajans-Türk Hemşireler Derneği Erzurum Şubesi tarafından Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen “Yüze Yüz Gülen Yüz” isimli tematik fotoğraf sergisi Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde açıldı.

Serginin açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır yaptı. Diyarbakır, Hemşireliğin doktorluk gibi temelinde insan sevgisi ve insana duyulan şefkatin en çok ortaya çıktığı iki meslek olduğunu hatırlatarak, özellikle hemşirelerin öz verili ve büyük fedakârlıklarla yürüttükleri mesleklerinden kesitler sunan serginin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Diyarbakır, daha sonra, hemşireler İmran Uzun ve Aslıhan Yalçın’ın fotoğraflarından hazırlanan serginin açılışını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinoğlu ile yaptı.

Sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.