Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2013 18:24

Hentbol il birinciliği maçları başladı

Hentbol il birinciliği maçları başladı
Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Liselerarası Hentbol İl Birinciliği maçları başladı.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Liselerarası Hentbol İl Birinciliği maçları başladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Gençler Hentbol İl Birinciliği maçları Erzurum'da başladı. Yakutiye Spor Salonu'nda başlayan müsabakalar için açılış seremonisi yapıldı. Bu sezon müsabakalara Spor Lisesi, Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi, E Temmuz Lisesi, Özel Aziziye Koleji erkek takımlarının yanı sıra Spor Lisesi ve Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi kız takımları olmak üzere toplam altı takım katıldı. Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu, katılan tüm takımlara başarı dileğinde bulundu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen maçlara sporseverlerde büyük bir ilgi gösteriyor. Düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetlerdi ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlu Turan Ağar, Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu, Milli Eğitim İl Koordinatörü Alpaslan Topçu ve diğer davetliler ile okul yöneticileri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.