Spor Haber Girişi : 18 Aralık 2012 14:23

Hentbolcular Amasya mesaisinde

Hentbolcular Amasya mesaisinde
Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde başarı ile mücadele eden ve gözünü Play offa diken Erzurum Atatürk Üniversitesi Hentbol takımında gözler hafta sonu oynanacak olan Amasya maçına çevrildi.
Erzurumajans-Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde başarı ile mücadele eden ve gözünü Play offa diken Erzurum Atatürk Üniversitesi Hentbol takımında gözler hafta sonu oynanacak olan Amasya maçına çevrildi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda grubun lideri İstanbul Anafen Koleji ile karşılaşan Erzurum ekibi bu hafta sonu oynanacak olan zorlu Amasya maçını kazanıp, hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ligde play off oynamayı ve ardından Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol Takımının Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, “Amasya maçını çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki, kendi evimizde seyircimizinde desteği ile bu karşılaşmayı kazanıp mutlu sona ulaşacağız. Öncelikle play off hedefimizi gerçekleştirip, ardından Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Antrenör Ali Erzurumluoğlu, aynı zamanda takımda kendisine yardımcılık yapan tecrübeli oyuncular Orhan Aksoy ile Aykut Altuntaş ve genç oyuncuların oluşturduğu kadronun zafere ulaşacağını belirterek, kendilerine sezon başından beri destek veren Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Kulüp Başkanı Mevlüd Sait Keleş ve Spor Koordinatörü M. Suphi Özçomak ile yöneticilere teşekkür etti. Her hafta 300-500 dolayında seyirci önünde hentbol oynadıklarının da altını çizen Ali Erzurumluoğlu, her geçen maçlara ilgi gösteren hentbol severlere teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.