İlçeler Haber Girişi : 23 Ekim 2013 16:05

Herşey çocuklar için

Herşey çocuklar için
Palandökenin yeşil alan sıkıntısını yaptığı 30 yeni ve modern parklarla aşmaya çalışan Palandöken Belediyesi, Yunus Emre Mahallesin de 14 bin metrekare üzerine kurulu sosyal donatımlı çocuk parkı adeta çocukların akınına uğradı...
Erzurumajans-Palandökenin yeşil alan sıkıntısını yaptığı 30 yeni ve modern parklarla aşmaya çalışan Palandöken Belediyesi, Yunus Emre Mahallesin de 14 bin metrekare üzerine kurulu sosyal donatımlı çocuk parkı adeta çocukların akınına uğradı...

Palandöken Belediyesi tarafından sosyal hayatın, daha renkli olabilmesi için Yunus Emre Mahallesin de 14 bin metrekare alana inşa ettirdiği Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi içerisin de yer alan Parkı, genç, yaşlı, aile ve çocukların güzel vakit geçirdiği mekan haline geldi. Vatandaşın hizmetine sunulan park muhteşem görünümüyle Yunus Emre Mahallesine renk kattı. Parkın yapımına öncelikle alt yapı çalışmalarıyla başlayan Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ardından çocuklar için oyun alanları kurdu. Yürüyüş parkuru, oturma grupları, çocuk oyun grubu, futbol sahası, basketbol sahası, fitness alanı ve ışıklandırma sistemi yapılan park mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu. Günün her saati insanların oturup vakit geçirdiği ve çocukların gönüllerince eğlendiği bir yer haline gelen Parkı, herkesin beğenisini kazandı.

BOŞ ZAMANLARIMIZDA AİLELERİMİZLE BİRLİKTE BURADA GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORUZ?

Boş vakitlerini değerlendirmek için her fırsatta parka akın eden vatandaşlar, böyle bir parkı kendilerine kazandıran Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a teşekkür etti.

Konuya ilişkin konuşan mahalle sakinleri, " Yunus Emre Mahallesi ilçenin en eski mahallelerin den biri olmasına rağmen bugüne kadar bırakın bir sosyal donatılı tesisi bir çocuk parkımız daha yoktu. Bugün buraya Palandöken Belediyesi tarafından birçok hizmet yapıldı ve yapılıyor. Yol çalışması, sosyal tesis, okul bahçelerine düzenleme gibi birçok hizmet yapıldı. Son olarak mahallemize 8.5 milyon lira harcanarak Başbakanımızın adını taşıyan çok güzel ve muazzam Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve 10 bin metrekare alanına sahip park yapıldı. Boş zamanlarımızda ailelerimizle birlikte gelip burada güzel vakit geçirirken, temiz havayı teneffüs etme fırsatı buluyoruz. Yine çocuklarımız için oyun alanları kuruldu. Çocuklarımız da burada oyunlar oynarken, keyifli dakikalar yaşıyorlar. Ayrıca büyükler içinde spor alanları var. Burada spor yapma fırsatı da buluyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar' a ve ekibine tekrardan teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kulandılar.

Öte yandan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunus Emre Mahallesi girişinde 7'den 77'ye herkes tarafından sevgi çemberine alındı. Belediye Başkanını karşıların da gören çocuklar Başkan Bulutların çevresini sararak adeta sevgi yumağı oluşturdular. Başkan Bulutlar, çocukların bu ilgisine karşılık çocuklara çikolata ve oyuncak verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.