Erzurum Haber Girişi : 27 Ekim 2018 20:30

Hilton Erzurum'a geliyor...

Hilton Erzurum'a geliyor...
Kış turizminin gözde merkezi Palandöken Dağı uzun bir aradan sonra yeni bir otel yatırımına ev sahipliği yapacak.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kış turizminin gözde merkezi Palandöken Dağı uzun bir aradan sonra yeni bir otel yatırımına ev sahipliği yapacak. Reysaş GYO, 2020 yılında açmayı planladığı Hilton Oteli için 3 milyon 105 bin lira ödeyerek kayak yolu üzerinde arazi satın aldı.

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Palandöken Kayak Merkezi’nde arsa satın aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 bin 169,62 metrekare arsa için 3 milyon 105 bin TL ödeyecek olan şirket bedelin yarısını peşin kalan kısmını da 20 eşit taksitle ödeyecek. Söz konusu arsa üzerinde 300 yataklı Hilton Otel yatırımı gerçekleştirecek olan şirket, oteli 2020 yılında açmayı planlıyor.

KAP’A AÇIKLAMA YAPILDI

Reysaş Holding, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde yapacağı Hilton Oteli yatırımı için Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da (KAP) açıklama yaptı. Açıklama da şöyle denildi. “Şirketimizin 09/07/2018 tarih ve 456 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Erzurum İli Palandöken İlçesi Solakzade Mahallesi 12579 Ada 1 Parsel üzerinde bulunan T.C.Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait 5.169,62 m2'lik arsa 3.105.000-TL bedel ile satın alınmıştır. Alınan arsanın bedelinin yarısı peşin, kalan kısmı 20 eşit taksitte ödenecektir. Söz konusu arsa üzerine yaklaşık 150 odalı 300 yataklı Hilton Otel Binası yapılacak olup, otelin 2019-2020 yılında faaliyete geçmesi planlanmaktadır.Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.”

REYSAŞ HOLDİNG HAKKINDA

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalardan biri olan Reysaş GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını Durmuş Döven yapıyor. 1980 yılında iş yaşamına atılan Durmuş Döven, önce Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi ardından da Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünü bitirdi. Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi üzerine de Yüksek Lisans yapan Döven, 1990 yılında Reysaş Lojistik ve Taşımacılık firmasını kurdu. Lojistik sektöründen önce inşaat, ithalat, üretim gibi alanlarda faaliyet gösteren firma dikey entegrasyon ilkesine bağlı olarak birçok yeni yatırımı gerçekleştirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.