Bölge Haber Girişi : 25 Haziran 2010 14:35

Hırsızlıktan 23 kişi tutuklandı!..

Hırsızlıktan 23 kişi tutuklandı!..
Erzurumda Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu son bir ay içerisinde 64 hırsızlık olayının 63'ü aydınlanırken, olaylarla ilgili olarak 63 kişi yakalandı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu son bir ay içerisinde 64 hırsızlık olayının 63’ü aydınlanırken, olaylarla ilgili olarak 63 kişi yakalandı. Yakalanan Hırsızlık zanlılarında 23’u tutuklanarak cezaevine konulurken, 40 ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada Erzurum’da meydana gelen 64 hırsızlık olayının 63’ü aydınlanırken, olaylarla ilgili olarak 63 kişi yakalandı. Yakalanan Hırsızlık zanlılarında 23’u tutuklanarak cezaevine konulurken, 40 ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haziran ayı içerisinde Yankesicilik ve dolandırıcılık olayları ile Evden, İşyerinden, Otodan, Resmi kurumdan ve açıktan basit hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalara vatandaşların büyük katkı sağladığını belirten, Erzurum Asayiş Şubesi yetkilileri, vatandaşlardan şüpheli durumların anında 155 polis imdat telefonuna bildirmelerini istediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.