Erzurum Haber Girişi : 01 Haziran 2016 20:09

HSYK 3. Daire Başkanı Yandırmaz Başkan Sekmen'i ziyaret etti

HSYK 3. Daire Başkanı Yandırmaz Başkan Sekmen'i ziyaret etti
Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. 

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum BAM Başkanı Mustafa Çetin, Erzurum BAM Daire Başkanı Metin Tancı ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman'ın da yer aldığı ziyaret samimi bir atmosferde geçti. Başkan Sekmen, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama, "Sayın Yandırmaz, Erzurum'un yetiştirdiği değerli yargı mensuplarından biridir. HSYK gibi yargımızın en önemli kurumlarından biri olan bu büyük camiada 3. Daire Başkanı olarak görev yapan Metin Yandırmaz'ın şahsında tüm Erzurumlu bürokratlarımızla gurur duyuyoruz" dedi. HSYK 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz da, ziyarette kendisine gösterilen ilgiden ötürü Başkan Sekmen'e teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.