Hukuk tanımayan Hüseyin Çelik hukuktan bahsediyor ve partisine saydırıyor.. Vah ki vah!

 

Milli Eğitim Eski Bakanı Hüseyin Çelik maval ve gazel okuyarak eski partisine saldırmaya devam ediyor ve böylece görevde iken işlediği hukuk dışı günahlarından arınmaya çalışıyor. Bu saatten sonra kim inanır senin gazellerine Hüseyin Çelik?

 

Húseyin Çelik Akp'li Bülent Arınc'ın ekonomik krize dikkat çeken "kral çıplak" sözüne destek verdi. 'Kral çıplaktır ifadesi şudur. Türkiye'de yüksek enflasyon var, bugün bunu gör arkadaş. Yani ben iktidar mensubuysam enflasyon yoktur demenin manası var mıdır? Hukuksuzluk var mı, var, adaletsizlik var mı var. Bunu 50 çeşidi var. Osman Kavala'yı haksızlık ediyor, süründürüyoruz. Güneşe karşı gözümúzü kapatıyoruz" şeklinde doğru, ama inanmadığı hukuki hak ve değerleri savunur görünmeye devam ediyor. Bu ifadeler senin ağzına hiç yakışmıyor Hüseyin Çelik.

 

Sen değil miydin Makamında şahsıma " Biz hükümetiz istediğimizi alırız. hesap vermeyiz. Bin mahkeme kararı alsan uygulamam diyen. Yargı kararı olsa da tanımam, seni Şırnak, Tunceli ve Muş'a sürerim" diyen sen değil miydin? Mahkeme kararlarına rağmen 14 kez görevden alınmamın 12'sini gerçelkeştiren ve iki kez Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden alarak öğretmen olarak beni süren sen değil miydin? Beni İstanbul Sultanbeyli Endústri Meslek Lisesine öğretmen olarak gönderen sen değil miydin? Yargı kararlarına rağmen altı yıl üst úste sicil raporlarımı bozan sen değil miydin Bakanlığında sürekli ihlàl ettiğin ve tanımadığın hukuku savunmak sana mı kaldı şimdi?

 

Osman Kavala'nın süründürülmesinden, hak ve hukukunu savunmaktan sana ne? Ya senin hukuku çiğneyerek süründürdüklerin ne olacak? Sen önce yaptıklarının ve görevde iken hukuki olmayan keyfiliklerin hesabını ver hukuk önünde. Sen önce kadrolaşmayı kimlerden ve nasıl oluşturduğunu ve yargının iptal karalarına rağmen sürekli yönetmelik değiştirerek kimlerin ònünü açtığının hesabını ver hukuk önünde. Yargı karalarını uygulamamaktan altı kez tazminata mahkum edilen sen değil miydin? Görevden alma uğruna bana 84 müfettiş gönderen sen değil miydin? Músteşarın, Genel Müdürün, Daire Başkanın hukuk önünde hesap verdiler. Senin de hukuk önünde hesap vereceğin günler elbette pek yakındır Bay Hüseyin Çelik bekle. Hukuk devletinin ilkelerini ve hukukun üstünlüğünü konuşmak senin işin değil. Sen geç onları. Îtham etmiyorum, ama sahip olduğun mal varlığının bir açıklasan iyi olur. Bari konuşma ve sus. Dikmen vadisi'nde ederi milyonlar olan ve ofis olarak kullandığın mekânında oturmaya devam et. Milletvekilliğinde Anayasa üzerine yemin ettiğin hukuk devletine bağlı kalacağına ait yeminine bağlılık göstermedin, bari sana hak etmediğin, ummadîğın imkânları sunan partine hiç olmazsa sadakat göster ve otur oturduğun yerde Hüseyin Bey olmaz mı? Bu ülkede hukuktan bahsedecek en son kişi sensin...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 02 Temmuz 2022 21:58

    Hocam adalet herkese lazım olacak. Milli eğitim artık batmış durumda bu okullardan mezun olacak öğrencinin geleceği tehlikedir. Acilen milli eğitim düzeltilmelidir özel okullar hizaya sokulmalıdır

  • Sakıp Düvenci 28 Haziran 2022 15:27

    Sayın hocam, fazla kenarda kaldılar , kendilerine liman arıyorlar .. Bunları getirip Bakan yaparsan, üst görevlere getirirsen olacağı budur .. Kim bunlar ? neci ? düne kadar Cumhurbaşkanımıza el bağlayanlar değil miydiler?. Bugün acaba şu krizden bu krizden bize de bir elbise çıkar mı diye ortalıkta dolaşıyorlar. Davutoğlu'nun peşinden koşarak siyasete müdahil olmaya çalışıyorlar . Herkes layığını bulur , şu an peçete gibi kenardalar. Adam nasıl olur ? Bak Köksal Toptan'a efendi gibi köşesinde. Sİyasetçi Onhun gibi adamlara derim. Hasbel kader siyasetçi olmuş adamlar . Diğer yazdığın adam da her renge giren biri . Yaptıklarını sağır sultan duydu.