Bölge Haber Girişi : 22 Mart 2011 00:16

Hülya Çakır'dan temayül teşekkürü!..

Hülya Çakır'dan temayül teşekkürü!..
AK Parti'de dün yapılan temayül yoklamasında kadın adaylar da dikkat çekti. 10 bayan aday adayı arasında sürpriz yaparak öne çıkan isim ise Hülya Çakır oldu.
Erzurum Ajans-AK Parti’de dün yapılan temayül yoklamasında kadın adaylar da dikkat çekti. 10 bayan aday adayı arasında sürpriz yaparak öne çıkan isim ise Hülya Çakır oldu.
Genç bilgisayar mühendisi ve Çağ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çakır 10 hanım aday arasında delegeden en fazla oyu alan ikinci isim oldu. Arzu Kaner delegenin 134’ünün oyunu alırken Çakır 120 oy alarak hanım adaylar arasında ikinci en yüksek oyu alan isim oldu.
Kısa süre önce siyasete giren ve siyasete farklı bir soluk getiren Çakır, delegenin dikkatini çekmeyi başardı. Oylama sonrasında kısa bir açıklama yapan Çakır, “Bana oy veren vermeyen bütün partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 120 adayın yarıştığı bu süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bu zemini hazırlayan bütün teşkilat mensuplarını kutluyor. Bu seçim çok önemli kuşkusuz, ancak değerlendirme kriterlerinden yalnızca biri. Ak Parti milletvekili aday listesini belirlerken ince eleyip sık dokuyan bir parti. Bu ilk aşamadan başarıyla çıktığıma inanıyorum. Listeye girmem ve seçilmem halinde TBMM'de sadece kadınların değil, herkesin sesi olacağım” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.