Türkiye Haber Girişi : 18 Nisan 2014 23:50

İhbara giden Başçavuş şehit edildi

İhbara giden Başçavuş şehit edildi
Çanakkale'de, aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden Başçavuş İlhan Yıldız, eşine şiddet uygulayan koca tarafından şehit edildi.
Erzurumajans-Çanakkale'nin Biga İlçesi'ne bağlı Sarnıç köyünde, aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden Biga Merkez Karakol Komutanı Başçavuş İlhan Yıldız, eşini şiddet uyguladığı ileri sürülen koca tarafından şehit edildi.

KATİL ZANLISI HALA ARANIYOR

Alınan bilgiye göre; Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde ikamet eden Yakup Atik, eşi Hatice Atik ile tartışmaya başladı. Atik'in eşini darp ettiğini gören köylüler, jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekibinden tim komutanı Başçavuş İlhan Yıldız, Atik'in evine giderek kapıyı çaldı. Kapıyı açan Atik, karşısında jandarmayı görünce elindeki silahla ateş açtı. Başçavuş Yıldız başına isabet eden kurşun ile olay yerinde şehit oldu. Olaydan sonra kaçan Atik'i yakalama çalışması sürüyor.

KÖY MUHTARI OLAYI ANLATTI


Sarnıç köyü muhtarı Mehmet Çelik, yaptığı açıklamada, ''Akşamüstü saat 18.00 sıralarında köyümüzde ikamet eden Yakup A. isimli vatandaş eşi ile tartışı yordu. Olayın büyümemesi için jandarmaya haber verildi. Jandarma köyümüze geldiğinde eşi ile tartışan eve müdahale için gidildi o anda silah sesi duyuldu. Komutanımız İlhan Yıldız'a Allahtan rahmet diliyoruz'' dedi.

Y
akup Atik'in, olayında ardıdan kaçarak, izini kaybettirdiği öğrenildi. Şehit başçavuş Yıldız'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. (Haberler.com)
Etiketler : Çanakkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin Vanlıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Şehit komutanımıza cenabı mevlamızdan affı rahmetler dilerim acılı ailesine sevenlerine ve silah arkadaşlarına sabrı cemiller dilerim.. bu gibi olaylar malesef devletimizin büyük ve göz göre göre ihmal edilen ayıbıdır devletimiz biran önce polislerimizin ve jandamamızın manyak ruhlu kanlı mazanlı insanlara karşı silah kullanma selahiyeti vermelidir . yoksa daha çok asker ve polis kardeşlerimizin şehit oluşuna şahit oluruz.. Tüm mübarek şehitlerimizin kabri mekanları nur olsun inşallah..