Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2012 15:15

İki kareteci Milli forma ile tatamiye çıkacak

İki kareteci Milli forma ile tatamiye çıkacak
Erzurum Gençliksporlu karateci Mustafa Sadık Akbulut, Cuma günü İstanbul Open Turnuvasında, Çelebisporlu Necati Pınarbaşı ise Karate Premier League’de hafta sonu tatamiye çıkacak.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençliksporlu karateci Mustafa Sadık Akbulut, Cuma günü İstanbul Open Turnuvasında, Çelebisporlu Necati Pınarbaşı ise Karate Premier League’de hafta sonu tatamiye çıkacak.
Erzurum’un karatedeki büyük çıkışı tüm hızıyla sürüyor. Erzurumlu iki kareteci uluslararası önemli karate müsabakalarında tatamiye çıkarken, Antrenör Muhammet Çelebi Milli takımda antrenör olarak görev yapacak. Karate Federasyonu Organizasyon Komitesi’nde başarı ile görev yapan Resul Çelebi ise iki organizasyonda hakem olarak görev yapacak. İstanbul Open Karate Turnuvası 31 Ağustos 2012 Cuma günü İstanbul Bağcılar Spor Salonunda yapılacak. Bu turnuvada Türkiye adına tatamiye çıkacak olan sporculardan biri Erzurum Gençliksporlu Mustafa Sadık Akbulut olacak. Genç karateci madalya kazanmak için tatamiye çıkacak. Erzurum’un karatedeki gurur kaynaklarından biri olan Çelebisporlu Necati Pınarbaşı ise 01-02 Eylül 2012 tarihlerinde Karate1 Premier League İstanbul Open maçlarında Türkiye’nin madalya umutlarından biri olacak. Milli karateci zorlu Premier League Karate müsabakaları öncesinde Milli takım kampında başarı için pusuya yattı. İki karateciyi yetiştiren ve antrenörlüğünü yapan Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, gerek Mustafa Sadık Akbulut, gerekse Necati Pınarbaşı’nın başarılı olacağına inandığını belirterek, iki sporcusuna şimdiden başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.