Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2010 18:12

İl Genel Meclisi komisyonları belirlendi!..

İl Genel Meclisi komisyonları belirlendi!..
Erzurum İl Genel Meclisi'nde bir yıl boyunca görev yapacak olan ihtisas komisyonları ile il daimi encümen üyeliği seçimleri yapıldı. Gizli olarak gerçekleştirilen oylamayla, Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu'na 7'şer, diğer komisyonlara da 5 er ü

Erzurum Ajans-Erzurum İl Genel Meclisi’nde bir yıl boyunca görev yapacak olan ihtisas komisyonları ile il daimi encümen üyeliği seçimleri yapıldı. Gizli olarak gerçekleştirilen oylamayla, Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu’na 7’şer, diğer komisyonlara da 5’er üye seçildi.
Erzurum İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk oturumu bugün gerçekleştirdi.
İhsan Özdemir başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, önce İl Daimi Encümen üyelerini, ardından 11 ihtisas komisyonunda görev alacak isimleri belirledi. Plan ve Bütçe, Tarım, Hayvancılık, Eğitim, İmar, Sağlık, Ticaret ve Sanayi, İçişleri, Mevzuat, Çevre ve Çeşitler olmak üzere toplam 11 ihtisas komisyonunun görev yaptığı Erzurum İl Genel Meclisi’nde, Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu’na, 7’şer, diğer komisyonlara ise, 5’er üye seçildi.
İl Genel Meclisi’nde yapılan seçimde, Naci Kırkpınar, Bülent Taşkesenligil, Cem Çil, İsmetullah Akyüz ve Gültekin Keçeci, İl Daimi Encümen Üyeliği’ne seçilirken, seçimlerin ardından gündem dışı konuşmak isteyen meclis üyelerine söz hakkı verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.