İlçeler Haber Girişi : 06 Mart 2014 12:54

İlgisizlik sendikadan istifa getirdi

İlgisizlik sendikadan istifa getirdi
Oltu Belediyesi'ndeki sendika temsilcisinin ilgisizliğine üyeler istifa ederek karşılık verdi.
Erzurumajans-Oltu Belediyesi'ndeki sendika temsilcisinin ilgisizliğine üyeler istifa ederek karşılık verdi.

Oltu'da Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen üyesi 10 kişi ilçedeki sendika temsilcisinin ilgisizliğini öne sürerek sendika üyeliğinden istifa etti.

Oltu Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Amirliğinde çalışan Bem-Bir-Sen üyesi 10 kişi, sendikanın belediye temsilcisinin ilgisiz ve duyarsız yaklaşımını öne sürerek çareyi istifa etmekte buldu.

İstifa gerekçeleri hususunda ortak bir açıklama yapan üyeler, "Oltu Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Amirliğinde çalışan bizler, üyesi olduğumuz sendikamızın belediyedeki temsilcisinin bizlere yönelik ilgisiz ve duyarsız yaklaşımı karşısında istifa ediyoruz. Sorunlarımızın dile getirilmesi ve çözümü noktasında beklentilerimizi karşılayamayan belediyedeki sendika temsilcisinin bu tutum ve davranışı bizleri istifa etme sürecine taşımıştır. İlçemize gelen Bem-Bir-Sen temsilcilerinin geliş-gidişlerinden tutunda daha birçok sorunumuzun görmezden gelinmesi üzerine sürdürülen bu yönetim anlayışı karşısında demokratik tepkimizi göstermek adına bu kararı aldık." şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.