Erzurum Haber Girişi : 21 Haziran 2016 20:23

Ilıcalı'dan Büyükşehir'in yatırım ve hizmetlerine tam not

Ilıcalı'dan Büyükşehir'in yatırım ve hizmetlerine tam not
AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte Erzurum'da yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte Erzurum'da yapılan  yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. 

Milletvekili Mustafa Ilıcalı beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olduğu halde Pelit Meydanı, Bakırcılar Cami, Mavi Şehir Projesi, Palandöken A.Ş., Fidanlık Üretim Merkezi, Yatak Fabrikası ve Sanayi semtinde yapılan çalışmaları gezdi. Başkan Sekmen'i söz konusu çalışmalardan ötürü takdir eden Prof. Dr. Ilıcalı, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Yaptığı hizmetlerle yerel yönetimlerde marka olan Başkanımız Mehmet Sekmen'i tebrik ve takdir ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızla dört saat vakit geçirdim. Belediyeciliğin sadece yol yapmak, bina yapmak, kanalizasyon yapmak olmadığını, çok farklı bir bakış açısı içerisinde sosyal, kültürel birçok hizmeti hayata geçirdiğini gördüm. Başkanımız ve ekibiyle gurur duydum. Bu manada tekrar kendisini tebrik ediyorum."

Başkan Sekmen de, "Memleketimize kendisini adayan kadromuzla birlikte 'Bu mübarek kente ne yapabiliriz, şehrimizi nasıl güzelleştirip kalkındırabiliriz' şiarıyla hareket ediyoruz. İnşallah Reis-i Cumhurumuz, Başbakanımız, kabine üyelerimiz, milletvekillerimiz ve bürokratlarımızın da desteğiyle Erzurum'un makus talihini değiştireceğiz" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.